EUR: 321,10 Ft
CHF: 282,15 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Külföld

Többen meghaltak vagy kómába estek a drogtól egy fesztiválon

Hét vietnami fiatal meghalt és öt kómába esett, miután kábítószert fogyasztott egy hanoi zenei fesztiválon – közölte a helyi rendőrség hétfőn.

A hanoi rendőrkapitány-helyettes, Nguyen Van Vien egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy az áldozatok vérében tudatmódosító szereket mutattak ki, de még nem sikerült meghatározni, hogy pontosan milyen drogot fogyasztottak.

“Azt is megpróbáljuk kideríteni, hogy az áldozatok ittak-e alkoholt, illetve, hogy ki szállított kábítószert az eseményre” – tette hozzá.

Az Utazás a Holdra nevű elektronikus zenei fesztivált vasárnap tartották a vietnami főváros fiatalok és külföldiek körében népszerű egyik negyedében.

A hatóságok ideiglenesen felfüggesztették a hasonló események engedélyét – mondta el Truong Minh Tien, a hanoi kulturális hivatal igazgatóhelyettese.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újra kitört a Fuego

    Újra kitört a Fuego

    Ismét kitört a Fuego (tűz) nevű vulkán Guatemalában, a tűzhányó környékén lévő településekről nagyjából négyezer embert evakuáltak, s ezrek menekültek biztonságos helyre – közölte hétfőn a közép-amerikai ország katasztrófavédelmi hatósága és a Prensa Libre című helyi hírlap.

  • Eljátszotta az egyházközség pénzét a pap

    Eljátszotta az egyházközség pénzét a pap

    Százhúszezer eurót (csaknem 40 millió forintot) játszott el egyházközsége pénzéből internetes szerencsejátékokon egy katolikus pap Németországban – közölte a magdeburgi egyházmegye egyik szóvivője hétfőn.