EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,40 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Többen tanulnak az egyetemen

A pótfelvételi eljárás keretében csaknem száz új hallgató jelentkezett a Dunaújvárosi Egyetemre – számolt be a hírről az intézmény honlapja, az uniduna.hu, amelynek információi szerint ez csaknem 34 százalékkal több az előző évi létszámnál.

Mint kiderült, a hallgatók körében leginkább a mérnökinformatikus, gazdálkodási és menedzsment, műszaki menedzser, gépészmérnöki és a műszaki szakoktató alapképzések élveznek előnyt, azonban a mesterképzéseket is sokan választották.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.