2020. április 09., csütörtök
Erhard

Külföld

Toprongyosok vádaskodtak Magyarország ellen az EP-ben

Egészen elképesztő igénytelen ruhában és frizurával gyalázták Magyarországot kedden az EP-ben a bevándorláspárti képviselők. Hazug vádaskodásuk mellett sokmilliós fizetésükből azért futhatta volna normális toalettre is.

Marie-Christine Vergiat, az Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal frakció francia vezetője nem vitte túlzásba a kiöltözést, vállára is csak egy poncsószerű valamit kanyarított. Egy fodrász is kezelésbe vehette volna az ülés előtt.


Marie-Christine Vergiat

 

Eva Joly, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség francia színekben politizáló, de norvég születésű képviselője azt hitte, hogy a strasbourgi parlament egy edzőterem. Egy sima kapucnis felsőben jelent meg, ami alatt egy melegítőfelső volt.

Eva Joly

 

Monica Micovei, az Európai Konzervatívok és Reformisták román képviselője csupán egy kardigánt volt hajlandó felvenni. Vélhetően a kosztümök nem jönnek be neki.


Monica Macovei

 

Julie Ward, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének brit politikusa sem volt képes felvenni egy blúzt, de legalább azt a virágos, színes akármit a kardigánja alatt hagyta volna otthon.

Julie Ward

 

Luke Ming Flanagan, az Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal északír képviselője sem ismeri az öltöny fogalmát, de a borbélyát sem látogatja gyakran. A nyakkendő is hiányzott. Egy romkocsmában talán elmenne ez a szett.

Luke Ming Flanagan

 

Anna Maria Corazza Bildt, az Európai Néppárt (Kereszténydemokraták) svéd képviselőnője nem igazán tudta kordában tartani a haját, valószínűleg nem volt ideje tükörbe nézni, miután reggel kimászott az ágyból. Egyesek szerint egy kakadu, de akár Son-Goku is megirigyelhetné frizuráját.

Sargetini-jelentés

Anna Maria Corazza Bildt

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek