2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Érd

Továbbra is veretlen az ÉRD

Fotó: Boros Sándor

Lendületesen kezdte az MTK elleni hazai mérkőzését az ÉRD női kézilabdacsapata: tizenkét perc alatt tíz góllal szórakoztatták a helyi közönséget. A fővárosiak azonban nem hagyták magukat: egy ötgólos sorozatot produkálva felzárkóztak. A továbbiakban felváltva estek a gólok, de mindvégig a hazaiak vezettek, a végeredmény pedig – szoros küzdelem után – 32-30 lett, így az ÉRD a bajnokság harmadik meccsét követően is győztesen hagyhatta el a pályát. Folytatás szeptember 22-én a Balaton partján, a Siófok KC ellen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.