EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Tűvel szúrt meg a drogos egy anyát az 1-es villamoson

Megdöbbentő történetet tett közzé Facebook-oldalán Rosta Anita, aki hétfőn az 1-es villamossal utazott. A négygyermekes anyuka arról számolt be, hogy egy tűvel szúrták combon utazás közben.– Hétfőn az 1-es villamos Kacsóh Pongrác úti megállójában szállt fel egy fiatal férfi, fura állapotban. Nem lepődtem meg, hiszen ezen a vonalon túlélésre játszunk, tele van drogosokkal. Éreztem egy tompa ütést és egy szúrást, azonban akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, fel se fogtam, mi történt, de amikor utánafordultam, megláttam, hogy a kezében egy fecskendő van. A végállomáson leszálltam és egy közeli egészségügyi intézmény mosdójában megnéztem a combom, amin látszott a tűszúrás nyoma – emlékezett vissza Anita a Lokálnak.

Elmondása szerint az orvosok azt mondták, minimális az esélye annak, hogy valami komoly betegséget kapott el. Antibiotikumot kapott – korábban tetanuszoltást is – és két hét múlva várják vérvizsgálatra, ami után már biztosat tudnak majd mondani. Az édesanya nem tett feljelentést az ügyben.


SziasztokSzeretnék egy tegnapi sztorit megosztani veletek,hogy Ti is figyeljetek erre nagyon.Utaztam tegnap az 1-es…

Gepostet von Anita Rosta am Dienstag, 11. September 2018

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.