EUR: 321,97 Ft
CHF: 283,26 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Tűvel szúrt meg a drogos egy anyát az 1-es villamoson

Megdöbbentő történetet tett közzé Facebook-oldalán Rosta Anita, aki hétfőn az 1-es villamossal utazott. A négygyermekes anyuka arról számolt be, hogy egy tűvel szúrták combon utazás közben.– Hétfőn az 1-es villamos Kacsóh Pongrác úti megállójában szállt fel egy fiatal férfi, fura állapotban. Nem lepődtem meg, hiszen ezen a vonalon túlélésre játszunk, tele van drogosokkal. Éreztem egy tompa ütést és egy szúrást, azonban akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, fel se fogtam, mi történt, de amikor utánafordultam, megláttam, hogy a kezében egy fecskendő van. A végállomáson leszálltam és egy közeli egészségügyi intézmény mosdójában megnéztem a combom, amin látszott a tűszúrás nyoma – emlékezett vissza Anita a Lokálnak.

Elmondása szerint az orvosok azt mondták, minimális az esélye annak, hogy valami komoly betegséget kapott el. Antibiotikumot kapott – korábban tetanuszoltást is – és két hét múlva várják vérvizsgálatra, ami után már biztosat tudnak majd mondani. Az édesanya nem tett feljelentést az ügyben.


SziasztokSzeretnék egy tegnapi sztorit megosztani veletek,hogy Ti is figyeljetek erre nagyon.Utaztam tegnap az 1-es…

Gepostet von Anita Rosta am Dienstag, 11. September 2018

Kapcsolódó Cikkek

 • Fokozatos lehűlés várható a hétvégén

  Fokozatos lehűlés várható a hétvégén

  A hétvégén is folytatódik a száraz idő, vasárnap estig nem várható csapadék. Emellett fokozatos lehűlésre kell készülni. A hét végére már 10 fok alatt alakulnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • A vallásszabadság és az üldözött keresztények védelme kiemelt feladat

  A vallásszabadság és az üldözött keresztények védelme kiemelt feladat

  Az üldözött keresztények védelmében tervezett közös fellépésről és a Nyugat-Európában terjedő antiszemitizmusról is egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Samuel Brownback, az Egyesült Államok nemzetközi vallásszabadságért felelős utazó nagykövete az Országházban csütörtökön – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

 • Biztosítják a férőhelyeket a rászorulóknak

  Biztosítják a férőhelyeket a rászorulóknak

  A hajléktalan emberek számára fenntartott férőhelyek kihasználtsága országos szinten 75 százalékos, Budapesten 72,5 százalékos – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtökön budapesti sajtótájékoztatón.