EUR: 317,57 Ft
CHF: 279,78 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Zalaegerszeg

Új bázis, új munkahelyek

Átadták az Északi Ipari Parkban az ODBE Kft. (Országos Dohányboltellátó Kft.) új gyártócsarnokát és logisztikai bázisát. Az egymilliárd forintos beruházással 2300 négyzetméteres csarnokot és logisztikai központot épített Zalaegerszeg északi ipari parkjában az ODBE Kft. a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. (NIPÜF) közreműködésével. Az új egységben jelenleg 60 fő dolgozik, de további 15 munkahely létesül még a következő időszakban. Az átadáson részt vett Peho Árpád ügyvezető igazgató, Balaicz Zoltán polgármester és Vigh László országgyűlési képviselő is. A korábbi zalaegerszegi depó hibátlanul üzemelt, azonban nem felelt meg a vállalat környezetvédelmi stratégiájának, a korszerűsítés pedig óriási anyagi és emberi erőforrás befektetése árán valósulhatott volna meg.

A zalaegerszegi központ az ország 10 százalékát, azaz közel 700 dohányboltot lát el áruval

Jelenleg 60 főt foglalkoztatnak, de még újabb 15 munkahely létesül


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.