2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Zalaegerszeg

Új bázis, új munkahelyek

Átadták az Északi Ipari Parkban az ODBE Kft. (Országos Dohányboltellátó Kft.) új gyártócsarnokát és logisztikai bázisát. Az egymilliárd forintos beruházással 2300 négyzetméteres csarnokot és logisztikai központot épített Zalaegerszeg északi ipari parkjában az ODBE Kft. a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. (NIPÜF) közreműködésével. Az új egységben jelenleg 60 fő dolgozik, de további 15 munkahely létesül még a következő időszakban. Az átadáson részt vett Peho Árpád ügyvezető igazgató, Balaicz Zoltán polgármester és Vigh László országgyűlési képviselő is. A korábbi zalaegerszegi depó hibátlanul üzemelt, azonban nem felelt meg a vállalat környezetvédelmi stratégiájának, a korszerűsítés pedig óriási anyagi és emberi erőforrás befektetése árán valósulhatott volna meg.

A zalaegerszegi központ az ország 10 százalékát, azaz közel 700 dohányboltot lát el áruval

Jelenleg 60 főt foglalkoztatnak, de még újabb 15 munkahely létesül


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.