2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület XX.kerület XXIII.kerület

Új forgalmi rend az M0-son

Az eddigi kettő helyett három sávon halad a forgalom az M0-s autóút déli szakaszán, a hárosi Duna-hídon az M1-es autópálya irányában, a Soroksári Duna-híd felé pedig nyújtott gyorsítósávok segítik a közlekedést − tájékoztatott az MTI.

Az átépítést követően a Halásztelekről a II. Rákóczi Ferenc útról felhajtóknak a gyorsítósávból nem kell besorolni a középső sávba, tovább tudnak rajta haladni a budafoki kihajtóig.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.