EUR: 317,03 Ft
CHF: 279,46 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Belföld

Újabb áldozat jelentkezett: Engem is megerőszakolt a migráns

Nem a vasárnap megerőszakolt 21 éves stewardess lehet az egyetlen áldozata annak a 18 éves afgán migránsnak, akit hétfőn az osztrák rendőrök fogtak el Linz közelében. Most újabb nő  jelentkezett, akit állítása szerint korábban egy másik kebabozóban erőszakolt meg Bilal Ahmad S.

A rendőrség által közzétett körözési fotó alapján ismerte fel Bilal Ahmad S.-t az a 22 éves lány, akit augusztus 7-én erőszakolhatott meg egy körúti kebabozóban az afgán migráns.


– Teljesen biztos, hogy ő volt az, akit köröztek és ma elkaptak. Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót és berángatott a vécébe. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt – mesélte a fiatal nő az Indexnek.

 

A lány eddig nem tett feljelentést, ezt a BRFK sajtószóvivője, Csécsi Soma alezredes lapunknak is megerősítette, amit a vélt áldozat azzal magyarázott, hogy nagyon megviselték a történtek.


A mostani eset nem a Deák Ferenc téri, hanem egy nagykörúti kebabozóban történt, de mindkét üzletnek ugyanaz a tulajdonosa. Bár a rendőrség egyelőre – feljelentés hiányában – nem nyomoz az ügyben, a két kebabozót üzemeltető cég a hírportál kérdésére megerősítette: Bilal Ahmad S. a nő által megjelölt napon a kérdéses üzletükben dolgozott.

Ismert: vasárnap éjszaka Bilal Ahmad S. a gyanú szerint megerőszakolt egy 21 éves lányt, majd Ausztriába szökött, ott – Linz közelében – fogták el az osztrák rendőrök hétfő este, miután a magyar hatóságok kiadták ellene az európai elfogatóparancsot. A Ripost megszerezte a vasárnapi esetről a kamerafelvételt, amelyen látszik, hogyan csalta be és zárta magukra a vécéajtót az afgán férfi, aki közel fél órán keresztül tartotta fogva áldozatát, miközben megerőszakolta. A migránst szeméremsértéssel is meggyanúsították, jelenleg Ausztriában várja, hogy Magyarországra szállítsák.

Kapcsolódó Cikkek