2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Újra babát vár Jessica Simpson

Jessica Simpson Instagram-oldalán jelentette be a jó hírt, miszerint újabb taggal gyarapodik a családjuk. Az énekesnő nem sokkal később egy újabb cuki fotót posztolt, amelyen hatéves kislánya, Maxwell és ötéves kisfia, Ace rózsaszín lufikat tartanak, amiből egyértelműen kiderült, hogy kislányt várnak.

Simpson négy év együttlét után, 2014-ben ment hozzá Eric Johnsonhoz, aki mellett igazi családanyává és háziasszonnyá vált. Az elmúlt időszakban ugyan tervezte a visszatérést a zeneiparba, de úgy tűnik, hogy most ismét az anyaságé lesz a főszerep.

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.