2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Újra babát vár Jessica Simpson

Jessica Simpson Instagram-oldalán jelentette be a jó hírt, miszerint újabb taggal gyarapodik a családjuk. Az énekesnő nem sokkal később egy újabb cuki fotót posztolt, amelyen hatéves kislánya, Maxwell és ötéves kisfia, Ace rózsaszín lufikat tartanak, amiből egyértelműen kiderült, hogy kislányt várnak.

Simpson négy év együttlét után, 2014-ben ment hozzá Eric Johnsonhoz, aki mellett igazi családanyává és háziasszonnyá vált. Az elmúlt időszakban ugyan tervezte a visszatérést a zeneiparba, de úgy tűnik, hogy most ismét az anyaságé lesz a főszerep.

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.