EUR: 319,81 Ft
CHF: 282,82 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Újra jár a 4-es, 6-os és az 1-es villamos

Véget értek a felújítási munkálatok, így ismét a teljes vonalon járnak a 4-es, 6-os villamosok a Nagykörúton.Ahogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ígérte, az iskolai tanév kezdetére véget ér az Oktogon és a József utca közötti vágány-korszerűsítés miatti villamospótlás a Nagykörúton. További, a villamosforgalmat már nem zavaró munkák (aszfaltozás, egyes burkolati jelek felfestése) elvégzésére még szeptemberben is sor kerül. Az 1-es villamos ismét a teljes vonalon közlekedik.

Egy másik korlátozást is feloldottak, így a 2-es metró ismét megáll a Kossuth Lajos téren. A korlátozásra azért volt szükség, mert építési munkálatokat végeztek a megálló közelében.


Ezenkívül karbantartás miatt szeptember 8–9-én (szombat, vasárnap) megosztva közlekedik a gödöllői (H8) HÉV, a szerelvények az Örs vezér tere és Cinkota, valamint Kerepes és Gödöllő között járnak majd. Cinkota és Kerepes között H8-as és H8Y jelzésű pótlóbusszal lehet utazni.

Kapcsolódó Cikkek

  • El akarnak altatni minket, de a továbbiakban is kőkemény fellépés szükséges

    El akarnak altatni minket, de a továbbiakban is kőkemény fellépés szükséges

    Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében – nyomatékosította az MTI-nek telefonon Szófiából adott nyilatkozatában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

  • A hétvégén hidegfront érkezik

    A hétvégén hidegfront érkezik

    A hétvégén hidegfront érkezik: egyre többfelé a maximumok is fagypont körül alakulnak majd. Emellett változékony lesz az időjárás: napsütés, de eső, havazás is várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön jutattak el az MTI-nek.