2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

Újra jár a 4-es, 6-os és az 1-es villamos

Véget értek a felújítási munkálatok, így ismét a teljes vonalon járnak a 4-es, 6-os villamosok a Nagykörúton.Ahogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ígérte, az iskolai tanév kezdetére véget ér az Oktogon és a József utca közötti vágány-korszerűsítés miatti villamospótlás a Nagykörúton. További, a villamosforgalmat már nem zavaró munkák (aszfaltozás, egyes burkolati jelek felfestése) elvégzésére még szeptemberben is sor kerül. Az 1-es villamos ismét a teljes vonalon közlekedik.

Egy másik korlátozást is feloldottak, így a 2-es metró ismét megáll a Kossuth Lajos téren. A korlátozásra azért volt szükség, mert építési munkálatokat végeztek a megálló közelében.


Ezenkívül karbantartás miatt szeptember 8–9-én (szombat, vasárnap) megosztva közlekedik a gödöllői (H8) HÉV, a szerelvények az Örs vezér tere és Cinkota, valamint Kerepes és Gödöllő között járnak majd. Cinkota és Kerepes között H8-as és H8Y jelzésű pótlóbusszal lehet utazni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Nyugat-európai lapok támadják hazánkat Nikola Gruevszki volt Macedón kormányfő magyarországi tartózkodása miatt, miközben Belgiumban pihen Carles Puigdemont, a lázadás és hűtlen kezelés miatt körözött katalán elnök, Francaiország ad búvóhelyet Sebastien Avajon kokaincsempészetért elítélt benine-i elnökjelöltnek, míg Németországban több mint ezer török diplomata kért menedéket.

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.