EUR: 332,15 Ft
CHF: 302,00 Ft
2019. október 13., vasárnap
Kálmán, Ede

Extra

Újra mélyponton Ben Affleck

Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog- és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy nemrég szakítottak fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusszal. A színész testvére szerint épp emiatt rosszabbodott Ben állapota.
Ben Affleck az elmúlt néhány évben durva érzelmi hullámvölgyben van, baráti és szerelmi kapcsolatai is tönkrementek alkohol- és drogfüggősége miatt. Családja és gyermekei anyja, Jennifer Garner – aki ugyan csak papíron, de még mindig a felesége – azonban mellette van, ám már ők is egyre nehezebben bírják a visszaeséseket. Néhány héttel ezelőtt éppen Jennifer vitte be az elvonóra a borzalmas állapotban lévő színészt, miután Ben újra inni kezdett, részegen randalírozott, majd el is tűnt egy teljes napra. Később kiderült, hogy a kocsijában szunyókált, és már napok óta nem fürdött.

Profimedia, AKM-GSI

A színész azért tört össze, mert televíziós szerkesztő barátnője, Lindsay Shookus kitette a szűrét, miután egy átmulatott éjszakán megcsalta Shauna Sexton modellel. – Bennek az elvonón rengeteg ideje van gondolkodni, és rájött, hogy megint tönkretett egy addig működő kapcsolatot, ettől pedig teljesen magába zuhant. Amikor néhány napra kijöhetett, újra az italhoz nyúlt, pedig úgy tűnt, hogy kezd jobban lenni, de elgyengült – magyarázta az egyik pletykalapnak a színész testvére, Casey, aki hozzátette: családjukban visszatérő probléma az alkoholizmus és a függőség. Ahogy a nagyszüleik, úgy az édesapjuk is az ital rabja volt. Gyermekei miatt azonban a színésznek muszáj összeszednie magát, mert Jennifer addig nem engedi közel három közös gyermekükhöz, amíg Affleck helyre nem jön.


– Jennifer nem akarja, hogy a gyerekek így lássák az apjukat, és úgy gondolja, hogy ezzel talán Bent is arra ösztönzi, hogy mihamarabb megoldja a problémáját – mondta egy a színésznőhöz közeli barát. Affleckre egyébként, úgy tűnik, hosszabb rehabilitáció vár, a család korábban reménykedett egy mindössze néhány hetes kúrában, de már világossá vált, hogy ennél nagyobb a baj.

Kapcsolódó Cikkek