EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Újra nagypapa lett Kóbor János

Örömteli időszakot tudhat maga mögött Kóbor János, hisz nem sokkal azt követően, hogy tavasszal nagypapa lett, nyáron másodjára is oltár elé vezette szerelmét, Deme Zsókát. Most pedig máris itt az újabb örömhír: Mecky 43 éves fiának, Daninak kislánya született, így az Omega frontembere ismét unokázhat.

Kóbor János
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Hétfő hajnalban csörgött a telefon, rögtön tudtuk, hogy Dani hív minket. Izgatottan kiabálta a kagylóba, hogy megszületett a kislánya, Hanga Szófia, aki egy makkegészséges, gyönyörű hajas baba, igazi kis Kóbor – kezdte a Lokálnak a zenész felesége, Zsóka, aki férjével együtt már alig várja, hogy találkozzon a kis jövevénnyel.


– Én mondtam Meckynek, hogy azonnal rohanjuk be a kórházba, de ő azt javasolta, hogy várjuk meg, míg hazajönnek, majd otthon meglátogatjuk őket. Kíváncsiak vagyunk a picire, szinte hihetetlen, hogy még egy taggal bővült a család, csak úgy kapkodjuk a fejünket, annyi öröm ért minket az utóbbi időben – utalt Zsóka arra, hogy tavasszal az ő lányának, Titanillának született gyermeke, az álomszép kis Elza, akinek az érkezéséről szintén a Lokálnak számoltak be elsőként. Augusztus elején pedig egy másik fontos esemény volt a család életében, hiszen Kóbor János és Zsóka tíz év után a templomban is kimondta a boldogító igent. A nagy napot pedig leginkább 11 éves kislányuk, Léna várta a legjobban, aki az új családtag érkezésének is nagyon örült.

– Lénácska imádja, hogy már nem ő a legkisebb a családban, de tulajdonképpen a mi életünkben nem változik semmi. Zsókával éljük tovább a kisgyermekes szülők életét, a klasszikus nagypapiszereppel ugyanis továbbra sem tudok azonosulni. Noha nagyon szeretem a családom, távol áll tőlem, hogy karosszékben ülve gügyögjek a kicsikkel, engem örökre a zene és a színpad éltet, akárcsak nagy kedvencemet, Mick Jaggert – mondta a 75 éves zenész, akit tavasszal sokkolt a hír, amikor megtudta, hogy máris úton van a második unoka.


– Nagyon meglepett, amikor Dani bejelentette, hogy apa lesz, hisz igaz, 43 éves, de elég későn érő típus. Ráadásul viszonylag rövid ideje van együtt 22 évvel fiatalabb kedvesével, de azt hiszem, erre szokták azt mondani, hogy az alma nem esett messze a fájától. Egy biztos, én nagyon szurkolok nekik, és természetesen mindenben számíthatnak ránk a jövőben is – tette hozzá Kóbor.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.