EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb XIII.kerület

Utcabálon búcsúzott a nyár

Az első Angyalfolki Utcabált 1992-ben az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes és a Gyermekház munkatársai közösen szervezték. Idén immár huszonhatodik alkalommal zárta így képletesen a nyarat a kerület a Dagály utcában.

Népi együttesek fellépése, népművészeti kirakodóvásár, különböző kézműves-foglalkozások és előadások jellemezték az idei utcabált, ahol a gyerekeket pónilovak, körhinták, kézműves-foglalkozások és sokféle más program várta, de a felnőttek is megtalálhatták a számukra legalkalmasabb, legérdekesebb szórakozási lehetőségeket.


Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.