2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Üzent a magyaroknak Terence Hill: Jövök!

Hamarosan Magyarországra látogat Terence Hill, Bud Spencer barátja, hogy népszerűsítse legújabb, Nevem: Thomas című filmjét. „Kedves, Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra. (…) Több helyszínen is tudtok velem találkozni. (…) Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!” – tette közzé közösségi oldalán a színész, aki minden bizonnyal ellátogat Bud Spencer Corvin negyedben felállított szobrához is.


Hungary! I´m coming!

Hungarian trailer premiere, I like it very much!Kedves Magyarok!Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook oldalát (https://www.facebook.com/romismozi), ott mindent infót pontosan megtudhattok.Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!

Gepostet von Terence Hill am Mittwoch, 5. September 2018

Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.