2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Üzent a magyaroknak Terence Hill: Jövök!

Hamarosan Magyarországra látogat Terence Hill, Bud Spencer barátja, hogy népszerűsítse legújabb, Nevem: Thomas című filmjét. „Kedves, Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra. (…) Több helyszínen is tudtok velem találkozni. (…) Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!” – tette közzé közösségi oldalán a színész, aki minden bizonnyal ellátogat Bud Spencer Corvin negyedben felállított szobrához is.


Hungary! I´m coming!

Hungarian trailer premiere, I like it very much!Kedves Magyarok!Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook oldalát (https://www.facebook.com/romismozi), ott mindent infót pontosan megtudhattok.Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!

Gepostet von Terence Hill am Mittwoch, 5. September 2018

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.