EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Nagykanizsa

Vacsorával ünnepeltek az öregfiúk

Élre ugrott a városi öregfiúk labdarúgó-bajnokságban a ZNET Puncs fagyizó. Az együttes 1994-ben alakult, az első két esztendőben megnyerte a mindmáig szikrázóan kemény pontvadászatot, akkor még Zöldmező Puncs FC néven.

A régiek közül hárman meghaltak, a többség pedig 60 év feletti, de Horváth „Mákos” Ferenc menedzser nem engedte széthullani a gárdát, folyamatosan fiatalított, ma a legidősebb játékos 45 éves.


A ZNETT-PuncsFagyizónál rendszeresek a jóízű összetartások (Fotó: ZNETT-PuncsFagyizó)

– Minden héten egyszer edzünk, és az öregfiúk-bajnokság mellett télen teremtornákon indulunk – mondta el a kanizsai labdarúgás jól ismert személyisége. – Természetesen mindig fontos az eredmény, de a leglényegesebb az, hogy barátok maradjunk.

Ennek érdekében pedig rendszeresek az összetartások, az első helyet is jó hangulatú vacsorával ünnepelték a puncsosok. Mint Horváth „Mákos” Ferenc elmondta, nem ittak előre a medve bőrére, hiszen több forduló még hátra van, de az elmúlt évek 2. és 3. helyezései után idén szeretnék megnyerni a bajnoki címet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.