EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Nagykanizsa

Vacsorával ünnepeltek az öregfiúk

Élre ugrott a városi öregfiúk labdarúgó-bajnokságban a ZNET Puncs fagyizó. Az együttes 1994-ben alakult, az első két esztendőben megnyerte a mindmáig szikrázóan kemény pontvadászatot, akkor még Zöldmező Puncs FC néven.

A régiek közül hárman meghaltak, a többség pedig 60 év feletti, de Horváth „Mákos” Ferenc menedzser nem engedte széthullani a gárdát, folyamatosan fiatalított, ma a legidősebb játékos 45 éves.


A ZNETT-PuncsFagyizónál rendszeresek a jóízű összetartások (Fotó: ZNETT-PuncsFagyizó)

– Minden héten egyszer edzünk, és az öregfiúk-bajnokság mellett télen teremtornákon indulunk – mondta el a kanizsai labdarúgás jól ismert személyisége. – Természetesen mindig fontos az eredmény, de a leglényegesebb az, hogy barátok maradjunk.

Ennek érdekében pedig rendszeresek az összetartások, az első helyet is jó hangulatú vacsorával ünnepelték a puncsosok. Mint Horváth „Mákos” Ferenc elmondta, nem ittak előre a medve bőrére, hiszen több forduló még hátra van, de az elmúlt évek 2. és 3. helyezései után idén szeretnék megnyerni a bajnoki címet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.