2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Nagykanizsa

Vacsorával ünnepeltek az öregfiúk

Élre ugrott a városi öregfiúk labdarúgó-bajnokságban a ZNET Puncs fagyizó. Az együttes 1994-ben alakult, az első két esztendőben megnyerte a mindmáig szikrázóan kemény pontvadászatot, akkor még Zöldmező Puncs FC néven.

A régiek közül hárman meghaltak, a többség pedig 60 év feletti, de Horváth „Mákos” Ferenc menedzser nem engedte széthullani a gárdát, folyamatosan fiatalított, ma a legidősebb játékos 45 éves.


A ZNETT-PuncsFagyizónál rendszeresek a jóízű összetartások (Fotó: ZNETT-PuncsFagyizó)

– Minden héten egyszer edzünk, és az öregfiúk-bajnokság mellett télen teremtornákon indulunk – mondta el a kanizsai labdarúgás jól ismert személyisége. – Természetesen mindig fontos az eredmény, de a leglényegesebb az, hogy barátok maradjunk.

Ennek érdekében pedig rendszeresek az összetartások, az első helyet is jó hangulatú vacsorával ünnepelték a puncsosok. Mint Horváth „Mákos” Ferenc elmondta, nem ittak előre a medve bőrére, hiszen több forduló még hátra van, de az elmúlt évek 2. és 3. helyezései után idén szeretnék megnyerni a bajnoki címet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.