EUR: 327,35 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Belföld

Egy másik autó tetején landolt a Vitara

Csepelen egy Toyota Yaris motorháztetőjére taszított fel egy Suzuki Vitarát egy szemből, az ellenkező sávban szabálytalanul száguldó Honda Civic a Lokál információi szerint.

Szerencsére a balesetben nem történt komolyabb sérülés, ám a Vitara tulajdonosa joggal lehet dühös, ugyanis önhibáján kívül lett a baleset részese, ráadásul a most összetört autóját áprilisban vásárolta. A mindössze négy hónapos SUV, amelyben az ütközés során jelentős kár keletkezett, mindössze 6400 kilométert futott.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hét új medencével csábít a Dagály

  Hét új medencével csábít a Dagály

  Még tart a nyár, és hol máshol tudna az ember könnyebben megbirkózni a forrósággal, mint egy strandon. Szerencsénkre Budapest tele van különböző fürdőkkel.

 • Orbán–Merkel-találkozó: Mi védjük Európa határait

  Orbán–Merkel-találkozó: Mi védjük Európa határait

  Köszönetet mondot a magyaroknak Angela Merkel német kancellár, aki a Páneurópai Pikniken történt határnyitás 30-ik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen találkozott Orbán Viktorral. A magyar miniszterelnök kiemelte: “a magunkfajta szabadságharcosok a kettészakítottság idején is tudták, hogy csak egy Európa van”.

 • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

  Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

  Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.