2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Dunaújváros

Változások a vízilabdázóknál

A távozó játékosok mellett több visszatérő vízilabdázóról is beszámolt a DUE-Maarsk Graphics női csapatának honlapja a közelmúltban. Mihók Attila együttese szeptember harmadik hetében kezdi meg a bajnokság küzdelmeit.

Mozgalmas szezon vár a dunaújvárosi vízilabdacsapatra, hiszen Mihók Attila tanítványai a magyar bajnokság és a LEN Kupa mellett nemzetközi Szuperkupa-döntőt és Magyar Szuperkupa-finálét is játszanak az idény során. A csapat a közelmúltban jelentette be, hogy a Vályi testvérpárnak csupán egyik tagja marad Dunaújvárosban: Vályi Vandát továbbra is láthatják a Fabó Éva Sportuszodában a csapat drukkerei, míg Vályi Fanny a jövőben Ausztráliában folytatja pályafutását.


Szilágyi Dorottya (fehér sapkában) Egerben folytatja (fotó: DFVE)

Szintén a távozók sorát erősíti Szilágyi Dorottya és Hlengiwe Mchunu, akik az Eger színeiben kezdik meg a következő szezont, míg az érkezők között van a Tatabányáról igazolt Szellák Csenge, aki az utánpótlás-válogatottal Európa-bajnoki bronzérmet szerzett, valamint az Olaszországból hazatérő Menczinger Kata, aki egy év kihagyás után ismét a dunaújvárosiak színeiben szerepel majd. Mihók Attila együttese a válogatottak programja miatt szeptember harmadik hetében kezdi meg a bajnokságot – adta hírül a csapat honlapja, a dfve.eu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.