EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Egyéb Dunaújváros

Változások a vízilabdázóknál

A távozó játékosok mellett több visszatérő vízilabdázóról is beszámolt a DUE-Maarsk Graphics női csapatának honlapja a közelmúltban. Mihók Attila együttese szeptember harmadik hetében kezdi meg a bajnokság küzdelmeit.

Mozgalmas szezon vár a dunaújvárosi vízilabdacsapatra, hiszen Mihók Attila tanítványai a magyar bajnokság és a LEN Kupa mellett nemzetközi Szuperkupa-döntőt és Magyar Szuperkupa-finálét is játszanak az idény során. A csapat a közelmúltban jelentette be, hogy a Vályi testvérpárnak csupán egyik tagja marad Dunaújvárosban: Vályi Vandát továbbra is láthatják a Fabó Éva Sportuszodában a csapat drukkerei, míg Vályi Fanny a jövőben Ausztráliában folytatja pályafutását.


Szilágyi Dorottya (fehér sapkában) Egerben folytatja (fotó: DFVE)

Szintén a távozók sorát erősíti Szilágyi Dorottya és Hlengiwe Mchunu, akik az Eger színeiben kezdik meg a következő szezont, míg az érkezők között van a Tatabányáról igazolt Szellák Csenge, aki az utánpótlás-válogatottal Európa-bajnoki bronzérmet szerzett, valamint az Olaszországból hazatérő Menczinger Kata, aki egy év kihagyás után ismét a dunaújvárosiak színeiben szerepel majd. Mihók Attila együttese a válogatottak programja miatt szeptember harmadik hetében kezdi meg a bajnokságot – adta hírül a csapat honlapja, a dfve.eu.

Kapcsolódó Cikkek