2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Dunaújváros

Változások a vízilabdázóknál

A távozó játékosok mellett több visszatérő vízilabdázóról is beszámolt a DUE-Maarsk Graphics női csapatának honlapja a közelmúltban. Mihók Attila együttese szeptember harmadik hetében kezdi meg a bajnokság küzdelmeit.

Mozgalmas szezon vár a dunaújvárosi vízilabdacsapatra, hiszen Mihók Attila tanítványai a magyar bajnokság és a LEN Kupa mellett nemzetközi Szuperkupa-döntőt és Magyar Szuperkupa-finálét is játszanak az idény során. A csapat a közelmúltban jelentette be, hogy a Vályi testvérpárnak csupán egyik tagja marad Dunaújvárosban: Vályi Vandát továbbra is láthatják a Fabó Éva Sportuszodában a csapat drukkerei, míg Vályi Fanny a jövőben Ausztráliában folytatja pályafutását.


Szilágyi Dorottya (fehér sapkában) Egerben folytatja (fotó: DFVE)

Szintén a távozók sorát erősíti Szilágyi Dorottya és Hlengiwe Mchunu, akik az Eger színeiben kezdik meg a következő szezont, míg az érkezők között van a Tatabányáról igazolt Szellák Csenge, aki az utánpótlás-válogatottal Európa-bajnoki bronzérmet szerzett, valamint az Olaszországból hazatérő Menczinger Kata, aki egy év kihagyás után ismét a dunaújvárosiak színeiben szerepel majd. Mihók Attila együttese a válogatottak programja miatt szeptember harmadik hetében kezdi meg a bajnokságot – adta hírül a csapat honlapja, a dfve.eu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.