EUR: 323,28 Ft
CHF: 286,34 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb XII.kerület

Városmajori piknik

Egy pokróc, és lehet zöldben beszélgetni
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Együtt pihentek a városlakók a Városmajor parkban
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Mindenki letelepedett a fűre
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A  közös használatban lévő zöld vagy zöldíthető felületekre hívták fel a figyelmet a Valyo Egyesület és Hegyvidék önkormányzatának közös rendezvényén a Városmajor parkban. A Valyo Egyesület az Udvarka Piknikkel csatlakozott a kerület zöldítési programjához. Volt kézműves-foglalkozás, jóga, tollas, petanque, sőt egy méhkaptáron keresztül a nagyvárosi méhészet rejtelmeibe is beleshettek az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.