2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Egyéb XII.kerület

Városmajori piknik

Egy pokróc, és lehet zöldben beszélgetni
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Együtt pihentek a városlakók a Városmajor parkban
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Mindenki letelepedett a fűre
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A  közös használatban lévő zöld vagy zöldíthető felületekre hívták fel a figyelmet a Valyo Egyesület és Hegyvidék önkormányzatának közös rendezvényén a Városmajor parkban. A Valyo Egyesület az Udvarka Piknikkel csatlakozott a kerület zöldítési programjához. Volt kézműves-foglalkozás, jóga, tollas, petanque, sőt egy méhkaptáron keresztül a nagyvárosi méhészet rejtelmeibe is beleshettek az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.