EUR: 327,38 Ft
CHF: 301,52 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb Dunaújváros

Városrészi nap másodszor is!

Bár szerencséje volt az időjárással a Béke városrész napján a közönségnek, ezúttal kevesebben érkeztek, mint tavaly. Ennek ellenére napközben szó szerint felhőtlen szórakozásban lehetett részük azoknak, akik a Március 15. téren töltötték a délelőttöt – vagy akár a délutánt is. 

A Wesley-Da Capo iskola műsorával indult a Béke városrész napja. A rendezvényen részt vett Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere is, aki köszöntő beszédében kiemelte a városrészt érintő, közelmúltban megvalósult beruházásokat, egyebek mellett a Napsugár Óvoda és a Makk Marci Bölcsőde felújítását. Az érdeklődők ezt követően a színpadi műsorok mellett az ugrálóvár, a kitelepült vendéglátóegységek és a mesebusz által nyújtott szórakozási lehetőségek közül is választhattak.

A gyermekeket többféle program is várta az eseményen

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.