EUR: 322,81 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Városrészi nap másodszor is!

Bár szerencséje volt az időjárással a Béke városrész napján a közönségnek, ezúttal kevesebben érkeztek, mint tavaly. Ennek ellenére napközben szó szerint felhőtlen szórakozásban lehetett részük azoknak, akik a Március 15. téren töltötték a délelőttöt – vagy akár a délutánt is. 

A Wesley-Da Capo iskola műsorával indult a Béke városrész napja. A rendezvényen részt vett Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere is, aki köszöntő beszédében kiemelte a városrészt érintő, közelmúltban megvalósult beruházásokat, egyebek mellett a Napsugár Óvoda és a Makk Marci Bölcsőde felújítását. Az érdeklődők ezt követően a színpadi műsorok mellett az ugrálóvár, a kitelepült vendéglátóegységek és a mesebusz által nyújtott szórakozási lehetőségek közül is választhattak.

A gyermekeket többféle program is várta az eseményen

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.