2020. április 02., csütörtök
Áron

Egyéb Érd

Vb-újoncok sikere Schaffhausenben

Repülőrajtot vett a Masters SE Akrobatikus Rock and Roll Szakosztálya sűrű  edzésprogramjával szeptemberben, és erre meg is van minden okuk, hiszen a most következő négy hónapban rangos események sora várja őket. Két világbajnokság, egy Európa-bajnokság, számos világkupa és magyar bajnoki vetélkedés a műsor az év végéig.

A csapatok és a párosok természetesen a nyarat sem töltötték tétlenül, már szeptember előtt megkezdték a felkészülést, hogy aztán az idény során minél jobb eredményekkel tudjanak előrukkolni. A versenyzők mellett természetesen a haladó és kezdő táncosok számára is indul az idény a Masters Sportegyesület tanfolyamain. Szinte minden érdi iskolában és a Szepes Gyula Művelődési Központban is várják a táncolni szerető óvodásokat és kisiskolásokat – és az egyesület vezetői örömmel nyugtázzák, hogy minden évben egyre több gyerek csatlakozik a rock and rollt mint sportot űzők jókedvű táborához.


Bradács Tamara és Záhonyi Patrik három hét kemény, de jó hangulatú edzéseivel készült fel a svájci versenyre
Fotók: Pecsuvácz Péter

Eközben már le is zajlott Svájcban, Schaffhausenben a serdülő és junior korosztályú akrobatikus rock and roll-világbajnokság, ahol a Masters fiataljai kiválóan szerepeltek: Bradács Tamara és Záhonyi Patrik első világbajnoki fellépésükön negyvennégy páros között bekerültek az első tízbe, és végül kilencedikek lettek. A versenyt követően Sárfy Krisztina edző elmondta, hogy a fiatalok három hét alatt készültek fel erre a versenyre, ennek ellenére kiváló teljesítménnyel rukkoltak elő, amire az egész edzői stáb nagyon büszke. Záhonyi Patrik és Bradács Tamara legközelebb október 6-án versenyez Prágában, ahol világkupát rendeznek, ugyancsak a junior korosztály részére.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.