EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Győr

Vécén akarta lehúzni a drogot

Egy győri hotel személyzete tett bejelentést a rendőrségen szeptember 22-én hajnali négy óra körül, mivel a szálloda egyik vendége a szobájába zárkózva összefüggéstelenül kiabált és hangoskodott. A hotelszoba lakója a helyszínre érkező járőrök felszólítására sem nyitott ajtót, ezért csak pótkulccsal tudtak bejutni a helyiségbe.

Nem sikerült a WC-n lehúzni a növényi származékot
Fotó: police.hu

A szobában tartózkodó 27 éves férfi ekkor a vécécsészéhez futva megpróbált megszabadulni a nála lévő kábítószergyanús anyagtól, azonban a rendőrök megakadályozták a bűnjelek megsemmisítését. Az intézkedők összesen 245,2 gramm súlyú kábítószergyanús növényi származékot találtak a hotelszobában.


A kábítószergyanús anyagot lefoglalta a rendőrség
Fotó: police.hu

A járőrök a miskolci férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt kábítószer-fogyasztásra utaló pozitív értéket mutatott. A fiatalembert a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.