EUR: 327,35 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Extra

Vége! Ez az ítélet Rékasi Károly ügyében

Ítéletet hirdetett a Budai Kerületi Bíróság a színész és R. Miklós balesetének ügyében.

Az évek óta húzódó tárgyalások után megszületett az első fokú ítélet.


R. Miklóst maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset okozása miatt bűnösnek találta a bíróság. A férfit  6 hónap fogházra ítélték, a végrehajtását azonban 1 év 6 hónapra felfüggesztették.

Mint ismert, 2015 júniusában történt a baleset, amikor R. Miklós autója összeütközött a motorral haladó Rékasival. A színész hosszú ideig kórházban feküdt, többször műtötték, hat csontja eltört, egyik lába négy centivel rövidebb lett. Több csavart is beültettek a lábába, az egyik azonban később eltört. R. Miklós szerint nem véletlenül: korábban elmondta, tudomása van arról, hogy a motorbaleset után Rékasinak lovasbalesete is volt, és felhívta a figyelmet egy olyan interjúra is, amelyben a színész állítólag arról beszél, hogy a túlzott megerőltetéstől sérült meg a lábában a rögzítő csavar. Rékasi korábban úgy nyilatkozott, hogy egyáltalán nem volt lovasbalesete, és nem erőltette túl magát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  A STRAND Fesztivált szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két jótékonysági akicót is szerveztek Zamárdiban.

 • Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre tudatosabbak a mai fiatalok jövőjüket illetően. Az előző évekhez képest a 19–29 év közötti korosztály 56 százaléka már külön él szüleitől és szeretne minél előbb családot alapítani.

 • Ellopták a Mona Lisát!

  Ellopták a Mona Lisát!

  108 éve ezen a napon rabolták el Leonardo da Vinci világhírű festményét, a Mona Lisát. A bűncselekmény hatalmas médiszenzációnak számított akkoriban.

 • Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda egy éve szingli, és már tárt karokkal várja az igazit. Asztrológusa szerint jövő év elején találhatja el Ámor nyila, az ügyvédjelölt a nagy találkozásra pedig lelkileg is igyekszik felkészülni.