2019. január 24., csütörtök
Timót

Sport

Véget ért a Kalóz országos bajnokság

A Varjas Sándor által kormányzott hajó ötödször tudhatja magáénak a bajnoki címet ebben a nem olimpiai hajóosztályban.

A Varjas-Kutassy páros győzelmével zárult az idei Kalóz ob Balatonfűzfőn! A  tervezett 12 futamból a szélcsenddel váltakozó viharos időjárás miatt érvényesen csak négyet lehetett megtartani. A Varjas Sándor Endre, Kutassy László duó mögött Fluck Benedek és Székely-Gyökössy Szabolcs szerezte meg az ezüstérmet, míg a bajnoki bronzérmet Sallai Gábor és Kámán Tamás vihette haza. A Varjas Sándor által kormányzott hajó ötödször tudhatja magáénak a bajnoki címet ebben a nem olimpiai hajóosztályban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarol a Real Madrid, egyértelműen vezeti a “pénzligát”

  Tarol a Real Madrid, egyértelműen vezeti a “pénzligát”

  Már nem az előző két évben első Manchester United, hanem a Real Madrid vezeti a “pénzligát” – derül ki a Deloitte könyvvizsgáló cég által készített jelentésből, amely a világ futballklubjait a bevételeik alapján rangsorolta.

 • Neymar megsérült a műtött lábán

  Neymar megsérült a műtött lábán

  Megsérült Neymar a labdarúgó Francia Kupa szerdai mérkőzésén, a Paris Saint-Germain brazil sztárjának aláfordult a korábban műtött jobb bokája.

 • Sportolni télen is lehet!

  Sportolni télen is lehet!

  Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója szerint Magyarországon már nem csupán egy kiváltságos réteg űzi a téli sportokat, hanem egyre többen.