EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Véletlenül ment férjhez a kínai nő

Csúnyán átvertek a munkáltatói egy nőt Kínában. Az eredetileg sminkes munkára jelentkező lányt rávették, hogy inkább az esküvőszervezésben tevékenykedjen, mivel az többet fizet.

Ezután elküldték őt egy képzésre, amelynek keretében részt kellett vennie egy kamu esküvőn és eljátszania a menyasszonyt. A probléma csak az volt, hogy – mint kiderült – a házasság valódi és törvényes volt. A feleség azonnal a rendőrséghez fordult házassági csalás ügyében, de az eset gyakorisága miatt nem igazán foglalkoztak vele.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

  Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

  Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.

 • Helyhatósági választásokat tartanak Szlovéniában

  Helyhatósági választásokat tartanak Szlovéniában

  Helyhatósági választásokat tartanak vasárnap Szlovéniában; elemzők szerint kevesebb mint fél évvel az általános választások után a szavazás képet adhat a belpolitikai hangulat változásairól, de az eredmények valószínűleg nem fogják pontosan tükrözni az országban uralkodó politikai légkört.

 • Új választás vagy népszavazás jöhet Nagy-Britanniában

  Új választás vagy népszavazás jöhet Nagy-Britanniában

  Nem biztos, hogy meglesz a brit parlamentben a Brexitről szóló EU-brit megállapodás elfogadásához szükséges többség, akkor pedig választás vagy népszavazás jöhet – erről beszélt Gálik Zoltán egyetemi docens az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.