EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Extra

Veréb Tamás: Szandival akarom leélni az életem

Veréb Tamás egy éve összeköltözött szerelmével, Szandrával. Az énekes azt mondja, nem tudja mással elképzelni az életét, az esküvővel azonban még várnak. Magánélete mellett pedig szakmai sikerei is szárnyalnak: Éjszakai járat című dala éppen ma debütál.

Veréb Tomi
/Fotó: Mészáros Diána

Veréb Tamás színházi szerepei mellett a TV2 Sztárban Sztár című műsorában hódította meg a nézők szívét. A huszonnégy éves színész-énekes szárnyal a boldogságtól. Táncos párjával három éve boldogok, és közel egy éve össze is költöztek, ráadásul amellett, hogy szerelmével él, Tomi a legnagyobb álmát is valóra váltotta: kertes házban laknak. – Én a panelrengetegben nőttem fel, az volt minden vágyam, hogy egyszer a családommal olyan házban éljek, amelynek kertje van. Szandival közel egy évvel ezelőtt költöztünk össze, és most már biztosan kijelenthetjük, hogy együtt, egymás mellett képzeljük el az életünket. Vannak párok, akiket megőrjít az összeköltözés, mi inkább egy közös fészket alakítottunk ki magunknak, ami, ha lehet, a korábbinál is jobban összeköt minket – mesélte Tomi, aki szívesen segít a ház körüli teendőkben. – Mivel gyerekkoromban nem volt kertünk, mindig is füvet akartam nyírni és havat lapátolni. Ma már egy kicsit „szelídebben” állok ehhez a kijelentéshez… – nevetett az énekes. Tomi a házimunkába is besegít Szandinak, szeret porszívózni, és elmosogat maga után.


– Nem szeretem a rendetlenséget, ezért nem hagyok magam után szennyes zoknit, szoktam mosogatni és szeretek porszívózni is, így ezt általában én csinálom, Szandi inkább főz és takarít – mesélte Tomi, aki örül annak, hogy rajongói is elfogadják párkapcsolatát. – Szerencsére nem támadják Szandit. Azt gondolom, azzal, hogy jelen vagyok a közösségi oldalon, és a koncertek után is lemegyek a színpadról és pacsizok, egyszerűen elérhető vagyok. Persze voltak már furcsa esetek, egyszer például néhány lány vagy egy órán át követett az egyik plázában, amíg telefonáltam. Végül csak autogramot kértek.

/Fotó: Instagram

A pár egyébként nem csupán a magánéletben, hanem a munkában is remekül együttműködik. – Nagy szerencsénk, hogy a munkánk nem választ el egymástól. Szandi a ma megjelenő klipem, az Éjszakai járat forgatásán is rengeteget segített. A videóklipben egyébként Kárpáti Rebekát kértem meg, hogy legyen a partnerem. Régóta ismerjük egymást és nagyon jóban vagyunk. A dal az ismerkedésről, a szerelmek születéséről és mindemellett természetesen a fiatalságról, az önfeledt éjszakai életről és a bulik utáni hazaútról szól. Úgy gondolom, most nem csupán a saját rajongótáboromat szólítom meg ezzel a dallal, hanem minden fiatalt.


/Fotó: Szűcs Zsuzsa

/Fotó: Szűcs Zsuzsa

Veréb Tamás új dala, az Éjszakai járat Szepesi Zsolt (Sean Darin) produceri munkáját, Veréb Tamás és Budai Gábor alkotói vénáját is dicséri. A dal az ismerkedésről, a szerelmek születéséről és mindemellett természetesen a fiatalságról, az önfeledt éjszakai életről és a bulik utáni hazaútról szól. Szepesi Zsolt mindig a modern zenei megoldások és irányzatok felé viszi el a dalokat, ez az Éjszakai járat esetében is így volt. Éppen ezért ebben a dalban is a nemzetközi, friss poptrendek felé tolták el a hangsúlyt, mindeközben igyekeztek hitelesek maradni Tamás személyiségéhez, élményeihez, emlékeihez és természetesen a budapesti fiatalok életet önfeledten megélő  életérzéséhez. Ezért a dal ugyanúgy szól Tamás már meglévő rajongótáborához, mint egy egészen új réteghez, amely majd az Éjszakai járatot fogja magához közelinek érezni, hiszen bárki éjszakai utazásáról, érzéseiről és vágyairól szólhat ez a dal.

Veréb Tamás amellett, hogy az Éjszakai járattal most egy egészen új oldalát mutatja meg, természetesen továbbra is látható a színházban is, hiszen egész nyáron a deszkákon állt, ősszel pedig a Budapesti Operettszínházban alakítja Istvánt a legendás rockoperában, az István, a királyban. Emellett pedig további szokatlan, ám annál izgalmasabb szerepekben is feltűnik a jövőben.

Kapcsolódó Cikkek