2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Victoria Beckham tisztázta válását a gyerekeivel

Victoria Beckham az amerikai Vogue magazinnak adott interjúban elmesélte, hogy a pletyka, miszerint válnak Daviddel, nagyon megviselte a gyermekeit. – Megbeszéltük, hogy ne az iskolában vagy az online cikkekből tájékozódjanak a családi életünkről. Minden kérdést előbb nekünk tegyenek fel – mesélte Victoria, aki egy egész estén át nyugtatgatta gyermekeit a pletykaáradat után. A válással kapcsolatos hírekre pedig rövid, de egyértelmű választ adott: – Mi ketten vagyunk egyek, erősebbek vagyunk így, mint külön.

fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.