2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Zalaegerszeg

Vigadtak a Kertvárosban

Forró nyarat idéző jó időben, jó hangulatban, zenés, táncos programokkal telt az immáron XII. alkalommal megrendezett Kertvárosi Vigasságok az Apáczai Csere János Művelődési Központban, ahol baráti közösségek, klubok, egyesületek sütöttek, főztek, a bevételt pedig a Csontritkulásos Betegek Egyesülete számára ajánlották fel. A legkisebbeket ugrálóvár, lufihajtogató és bohóc szórakoztatta, a bátrabbak biciklis-akadálypályán próbálhatták ki ügyességüket. Az est sztárfellépőjére, Takács Nikolasra sokan vártak, a fellépés után csaknem szétszedte a tömeg. Az énekes lapunknak elmondta, szívesen jött ismét Zalaegerszegre, élvezte és inspirálta, hogy olyan közönsége volt, amely dalai szövegét kívülről fújta. Nikolas jelenleg a hetedik lemezén dolgozik, koncertezik, készül az adventi műsora és keményen edz, hogy bírja a terhelést, hiszen januártól az Egyesült Államokban turnézik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.