EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Zalaegerszeg

Vigadtak a Kertvárosban

Forró nyarat idéző jó időben, jó hangulatban, zenés, táncos programokkal telt az immáron XII. alkalommal megrendezett Kertvárosi Vigasságok az Apáczai Csere János Művelődési Központban, ahol baráti közösségek, klubok, egyesületek sütöttek, főztek, a bevételt pedig a Csontritkulásos Betegek Egyesülete számára ajánlották fel. A legkisebbeket ugrálóvár, lufihajtogató és bohóc szórakoztatta, a bátrabbak biciklis-akadálypályán próbálhatták ki ügyességüket. Az est sztárfellépőjére, Takács Nikolasra sokan vártak, a fellépés után csaknem szétszedte a tömeg. Az énekes lapunknak elmondta, szívesen jött ismét Zalaegerszegre, élvezte és inspirálta, hogy olyan közönsége volt, amely dalai szövegét kívülről fújta. Nikolas jelenleg a hetedik lemezén dolgozik, koncertezik, készül az adventi műsora és keményen edz, hogy bírja a terhelést, hiszen januártól az Egyesült Államokban turnézik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.