EUR: 314,73 Ft
CHF: 278,83 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Sport

Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.

– Norbi egyáltalán nem számít kezdőnek, hiszen aktív autóversenyző, korábban pedig intenzíven
sportolt, ezért haladó programot raktam össze neki, ami heti három súlyzós edzést tartalmaz – árulta el Regina, aki 2015-ben a WBPF világbajnoki címét szerezte meg 160 centiméter alatti kategóriában.


– Az állóképességet folyamatosan szinten kell tartani, mert ha az autóban egy pillanatra is azon jár az agyam, hogy fáradok, azzal értékes tizedeket veszíthetek. Ezért dolgozunk most azon, hogy még jobban bírjam a terhelést – fogalmazott Norbert.

A WTCR szeptember utolsó hétvégéjén a kínai Ningbóban folytatódik. Utána szintén kínai
helyszínre, Vuhanba látogat a sorozat október 5–7-én. Október 27–28-án Japán és a legendás
szuzukai pálya következik, majd Makaóban, november 15–18-án zárul a túraautó-világkupa 2018-
as szezonja.

Nagy Norbert 18 világkupapontjával a 21. helyen áll összetettben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldinho csaló, Messi zseni

    Ronaldinho csaló, Messi zseni

    Előkerültek azok a 2006-os jegyzetek, amelyből José Mourinho a Chelsea menedzsereként készült a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőkre. A portugál szakember akkori segítője, André Villas Boas állította össze a dokumentumot, amiből kiderül, hogy miként vélekedtek az akkori katalán csapat sztárjairól.

  • Megbüntették Ronaldót obszcén mozdulatáért

    Megbüntették Ronaldót obszcén mozdulatáért

    Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 20 ezer euróra (6,2 millió forintra) büntette Cristiano Ronaldót, a Juventus portugál sztárját, aki obszcén gesztussal ünnepelte három gólját múlt kedden az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.