2019. január 18., péntek
Piroska

Budapest XIV.kerület

Vívók foglalták el a Hősök terét

A Magyar Vívó Szövetség flashmobját a vívás világnapján a budapesti Hősök terén rendezték ( MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Olimpiai és világbajnokok, korosztályos válogatottak és a legfiatalabbak részvételével több mint ötszáz vívó népszerűsítette bemutatójával az egyik legsikeresebb magyar sportágat, a vívást a sportág világnapján. Csampa Zsolt, a szövetség elnöke elmondta, terveik szerint a jövő évi budapesti világbajnokságon a Hősök tere adhat otthont a versenyszámok döntőinek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.