2018. november 16., péntek
Ödön

Külföld

Vizsgálat a Sixtus-kápolna kórusa ellen

Vélelmezett pénzügyi visszaélések miatt vizsgálat folyik a Sixtus-kápolna kórusának vezetői ellen. Ez a világ legrégebbi, több mint fél évezrede alapított énekkara.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Ferenc pápa által engedélyezett vizsgálatot hónapokkal ezelőtt indították „egyes gazdasági-adminisztratív ügyekben” és jelenleg is folyamatban van. A La Stampa úgy értesült, hogy csalás, sikkasztás és pénzmosás gyanúja merült fel a világhírű Coro della Cappella Sistina két vezetője ellen, Michelangelo Nardella adminisztratív igazgató és Massimo Palombella szaléziánus esperes, a társulat művészeti vezetője ellen.

Fotó: YouTube

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Lebegő piac

    A nap képe: Lebegő piac

    Színes hajókat erősítenek össze jó szorosan a dél-kalimantáni város, Lok Baintan úszó piacán. A Borneó szigetének indonéz részén található településen a legtöbben így árulják a kézzel szedett gyümölcsöket és zöldségeket.

  • Boltban árult körtében találtak egy varrótűt

    Boltban árult körtében találtak egy varrótűt

    Varrótűt találtak egy melbourne-i bevásárlóközpontban vett körtében néhány nappal az után, hogy bíróság elé állították a “gyümölcsterrorizmusként” elhíresült bűncselekmény-sorozat első feltételezett elkövetőjét.