2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Extra

Weisz Fanni édesanyja másfél év után végre megölelhette lányát

Weisz Fanni és édesanyja, Léránt Ágnes a TV2 Mokka című műsorának vendégei voltak. Külön-külön üzentek egymásnak, az összetört édesanya azonban megvárta lányát az adás után, és közel másfél év után végre ismét magához ölelhette.

Az esküvő után sem csitulnak a kedélyek, Weisz Fanni édesanyja harcol a lányáért, Fanni pedig nem érti, hogy Ágnes miért ágál ennyire a párja ellen. Kedd reggel mindhárman, bár külön-külön, a TV2 Mokka című műsorának vendégei voltak. Ágnes a céges tartozások mellett elmesélte, óriási szívfájdalom számára, hogy nem vehetett részt lánya esküvőjén, de jobban izgul azért, hogy Fanni nevét nehogy bemocskolják ezek az ügyek. Mint mondja, szerinte a lánya semmit sem tud ezekről a NAV-tartozásokról és a feljelentésekről, azonban ártanak neki.


Weisz Fanni és Peti
Fotó: Mészáros Diána

– A lányom szerintem semmit sem tud arról, hogy mi folyik a cégben a háta mögött, ebben biztos vagyok, de mindez akkor kezdődött, amikor leválasztották a családról Fannit – utalt a lány férjére, Péterre és annak családjára Ágnes. – Eddig már két és fél év telt el úgy, hogy néhány percnél többet nem találkoztunk, nem tudtam megölelni, tehát számomra tulajdonképpen nem is létezik ez az esküvő, mert nem tudok azonosulni vele – mesélte megtörten Ágnes, aki később végighallgatta lánya és újdonsült férje esküvői élményeit a stúdióban. – Nem érdekel igazából, hogy anyu mit mond – csattant fel Fanni, amikor a műsorvezetők rákérdeztek a konfliktusukra, majd a kamerán keresztül üzent édesanyjának a siket szépségkirálynő. – Anya! Mi a célod? Mit szeretnél tőlem? Nem látod, hogy boldog vagyok a férjemmel? Csak egy utolsó dolgot mondok, könyörgöm, hagyjál békén, minden rendben van, jól vagyok és ennyi – jelelte Fanni, aki nem is számított rá, de kedden ismét találkozhatott édesanyjával.

Weisz Fanni tavaly találkozott utoljára édesanyjával a Szavak című darab bemutatóján a Játékszínben (Fotó: Máté Krisztián)

– Megvártam az adás után, szomorú, hogy így, egy tévéfelvételen kell találkoznom a lányommal, de mivel közel másfél éve nem ölelhettem meg, semmi sem érdekelt. Ez volt az év egyik legszebb napja nekem – mesélte meghatottan Ágnes. – Mikor kijöttek a stúdióból, Péterrel váltottam néhány szót, elmondtam neki, ha igazán, tiszta szívből szeretné a lányomat, nem így viselkedne. Fanni kicsit zavart volt, de mondtam neki, hogy nyugodjon meg, szeretem, és semmi baj, csak beszélgessünk egy kicsit. Pár percet végre kettesben tudtunk lenni, végighallgatott és láttam, hogy igazán figyel, megérti, hogy féltem, ő is nyugtatgatott engem, majd megöleltem. Nem hallottam pontosan, hogy mit mondott az adásban, de nem is érdekel. A lényeg, hogy láttam, megsimogathattam. Hosszú idő óta végre most megnyugodtam, bár szerintem nagyon sovány, csont és bőr, de állította, hogy jól van. Majd ránézett Péterre, aki intett neki a fejével, erre Fanni azonnal elköszönt és otthagyott – mondta az édesanya, aki hozzátette, hogy nem adja fel a harcot, tovább küzd Fanniért. – Várom a pillanatot és addig nem is nyugszom meg, amíg végre vissza nem kapom. Ez az ölelés azonban most új erőt adott!


Weisz Fanni Szavak bemutató Játékszín (Fotó: Máté Krisztián)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek