2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb Szekszárd

Wellnesshétvégét nyerhet egyetlen fotóval!

A Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház fotópályázatot hirdet Tolna megyei alsó tagozatos gyerekek számára. A diákoknak egy a családdal töltött nyári pillanatot, vakációt, kirándulást kell megörökíteniük, mindezt kiegészítve egy rövid leírással, hogy miért különleges számukra az adott helyzet. Az előhívott fotókat a szöveggel szeptember 15-ig lehet beküldeni az intézmény szekszárdi székhelyére – tájékoztatott Dalla Valle Bettina, a Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház irodavezetője.

Nyáron készült fotókkal nevezhetnek a pályázók. Illusztráció: Pixabay

– Intézményünk „Kamera família” elnevezéssel fotópályázatot hirdet Tolna megyei alsó tagozatos tanulók számára. A pályázat a „Családok Éves 2018” programsorozathoz kapcsolódik, és országosan minden megyében meghirdetik. A gyerekeknek egy közös nyári családi pillanatot kell megörökíteniük, előhívatniuk, majd néhány mondatban röviden leírni azt, hogy miért tetszik, miért fontos az adott pillanat, miért volt jó a családdal lenni akkor és ott. A pályázatok benyújtási határideje szeptember 15-e, és értelemszerűen csak postai úton fogadunk el pályázatokat. A fődíj egy családi wellnesshétvége a simontornyai Fried Kastélyszállóban, de emellett egyéb értékes nyeremények is gazdára találnak – részletezte az irodavezető.


Az elkészült pályamunkákat a következő címre várják: Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, 7100 Szekszárd, Béla király tér 6.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.