EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,51 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Szekszárd

Wellnesshétvégét nyerhet egyetlen fotóval!

A Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház fotópályázatot hirdet Tolna megyei alsó tagozatos gyerekek számára. A diákoknak egy a családdal töltött nyári pillanatot, vakációt, kirándulást kell megörökíteniük, mindezt kiegészítve egy rövid leírással, hogy miért különleges számukra az adott helyzet. Az előhívott fotókat a szöveggel szeptember 15-ig lehet beküldeni az intézmény szekszárdi székhelyére – tájékoztatott Dalla Valle Bettina, a Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház irodavezetője.

Nyáron készült fotókkal nevezhetnek a pályázók. Illusztráció: Pixabay

– Intézményünk „Kamera família” elnevezéssel fotópályázatot hirdet Tolna megyei alsó tagozatos tanulók számára. A pályázat a „Családok Éves 2018” programsorozathoz kapcsolódik, és országosan minden megyében meghirdetik. A gyerekeknek egy közös nyári családi pillanatot kell megörökíteniük, előhívatniuk, majd néhány mondatban röviden leírni azt, hogy miért tetszik, miért fontos az adott pillanat, miért volt jó a családdal lenni akkor és ott. A pályázatok benyújtási határideje szeptember 15-e, és értelemszerűen csak postai úton fogadunk el pályázatokat. A fődíj egy családi wellnesshétvége a simontornyai Fried Kastélyszállóban, de emellett egyéb értékes nyeremények is gazdára találnak – részletezte az irodavezető.


Az elkészült pályamunkákat a következő címre várják: Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, 7100 Szekszárd, Béla király tér 6.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.