EUR: 325,90 Ft
CHF: 296,65 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Egyéb Szekszárd

Wellnesshétvégét nyerhet egyetlen fotóval!

A Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház fotópályázatot hirdet Tolna megyei alsó tagozatos gyerekek számára. A diákoknak egy a családdal töltött nyári pillanatot, vakációt, kirándulást kell megörökíteniük, mindezt kiegészítve egy rövid leírással, hogy miért különleges számukra az adott helyzet. Az előhívott fotókat a szöveggel szeptember 15-ig lehet beküldeni az intézmény szekszárdi székhelyére – tájékoztatott Dalla Valle Bettina, a Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház irodavezetője.

Nyáron készült fotókkal nevezhetnek a pályázók. Illusztráció: Pixabay

– Intézményünk „Kamera família” elnevezéssel fotópályázatot hirdet Tolna megyei alsó tagozatos tanulók számára. A pályázat a „Családok Éves 2018” programsorozathoz kapcsolódik, és országosan minden megyében meghirdetik. A gyerekeknek egy közös nyári családi pillanatot kell megörökíteniük, előhívatniuk, majd néhány mondatban röviden leírni azt, hogy miért tetszik, miért fontos az adott pillanat, miért volt jó a családdal lenni akkor és ott. A pályázatok benyújtási határideje szeptember 15-e, és értelemszerűen csak postai úton fogadunk el pályázatokat. A fődíj egy családi wellnesshétvége a simontornyai Fried Kastélyszállóban, de emellett egyéb értékes nyeremények is gazdára találnak – részletezte az irodavezető.


Az elkészült pályamunkákat a következő címre várják: Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, 7100 Szekszárd, Béla király tér 6.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek