2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Zalaegerszeg

Zalai Teríték

Zalaegerszeg lokálpatrióta város. Bármi történjen, a jó célért a lakosság összefog. Rotyogtak az üstök, bográcsok, a város másik felében is szállt az aroma, az illatos füst, fűszerezve a kora őszi illatokat. Idén rekordmennyiségű, 104 csapat nevezett, főzött jótékonysági célból az Országos Vadpörkölt és Borfesztivál – Zalai Teríték szombati programjára, ezzel is segítve, támogatva a Bogáncs Állatmenhely, a kerékpár- és sétautak megvalósulását. Hétköznapi hőseink pontosan 1 millió 707 ezer 500 forinttal segítették a célok megvalósulását, de ne feledjük a háttértámogatókat sem, akik a vadhúst és kenyeret biztosították. A programokon több tízezren vettek részt, a hangulat kitűnő volt, lehetőséget adva arra, hogy rég nem látott barátok, ismerősök újra egymásra találjanak, szerelmek szülessenek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.