2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Debrecen

Zamat Fesztivál

A legkiválóbb helyi ételek, a legjobb páros kolbászok, a legfinomabb pálinkák, a legjobb barátok fesztiválozós találkozója zajlott az idei, vélhetően utolsó szép, de már borongós-esős őszi napokon a Nagyerdei Stadionnál, a Zamat Fesztiválon.

A város legismertebb éttermei pazar felhozatallal rukkoltak elő, a street food élményben keményen el lehetett merülni, és finom italokban sem volt hiány. Kisebb és nagyobb társaságok, családok múlatták szemmel láthatóan kellemesen az időt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.