2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Zenélni fog a Nagykörút

Mások mellett az Anna and the Barbies Akusztik Trió, Molnár Tamás (Jetlag), az Oliver From Earth és Youli is koncertet ad szeptember 8-án, szombaton a fővárosi 4-es villamos vonalán közlekedő Dallamos Villamoson.

Különleges hagyomány a Dallamos Villamos Budapesten: évente egy alkalommal zenekarok vesznek birtokba egy régi kétkocsis szerelvényt, hogy végállomástól végállomásig zötykölődve adjanak koncertet. Az eredetileg a magyar dal napja felvezető eseményeként 2010-ben indult, fiatal zenészeket és ismert előadókat egyaránt felvonultató Dallamos Villamos szeptember 8-án kora délutántól estig várja az utasokat. A nosztalgiaszerelvény mindkét kocsijában összesen tizenhat fellépővel találkozhatnak az érdeklődők. Az említett előadók mellett fellép a Villon Trió, a Bárterápia, Ruby Harlem, Nági, a Gyík zenekar és a Raj formáció is. A programot Újbuda-Központnál 13 óra 20 perctől a Marching Jazz Band formáció nyitja a peronon fúvósokkal, dobokkal, operettekkel és nagy magyar slágerekkel, dixieland stílusban. A magyar zenét támogató rendezvény idén egy új elemmel, gyerekzenei programmal is bővül, koncertet ad a Buborék Együttes, a Búgócsiga és a Kalap Jakab.


Kapcsolódó Cikkek

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.

 • Majkát meglágyította a fia

  Majkát meglágyította a fia

  A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

 • Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

  Jonny Urszuly, az angliai Ninja Warrior győztese az itthoni pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlen lesérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.