EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Nagykanizsa

Zrínyi tisztelete

Motorosok járták végig Zrínyi Miklós híres téli hadjáratának útvonalát, amely 1664-ben, a törökök elleni háborúban, a keresztény seregek egyik fényes győzelmét hozta. A korabeli magyar hősök 240 kilométer mélyen hatoltak be az ellenség által uralt területre, és például a törökök utánpótlását biztosító eszéki hidat is megsemmisítették. A Thúry Vitézlő Oskola emléktúrájához a H-Turul Motoros Klub Egyesület és a Haverek Motoron tagjai is csatlakoztak. Képünkön az ötletgazda „motoros főkapitány”, Vörös András.

(Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.