2020. április 04., szombat
Izidor

Belföld

14 éves lányt is kiközvetített Répás

Csak úgy röpködtek a rendbírságok a kerítéssel és kitartással vádolt szépségguru, Répás Lajos legutóbbi bírósági tárgyalásán. Fél tucat lány kapott 15 ezer forintos büntetést, mert nem jelent meg tanúskodni.

Luxuskurvák hozták zavarba a Pesti Központi Kerületi Bíróságot a szépségguruként ismert Répás Lajos tárgyalásán. A tanúként beidézett lányok közül csak néhányan jöttek el. Aki pedig megjelent, az a bírónak hátat fordítva akart vallomást tenni, más az ügyésznővel diskurált volna, hogy kiderítse, vajon honnan ismerhetik egymást. Őt a bíró kizavarta a teremből. A harmadik lány viszont a meghallgatása előtt belibbent a tárgyalóterembe, felkapta a kabátját, majd köszönés nélkül sietősen távozott. Rögtön kapott is 15 ezer forintos rendbírságot, ahogy öt másik kolléganője, akik el sem jöttek tanúskodni.


A bíróság eddig a 180 szexmunkás felét hallgatta meg. Köztük a legfiatalabb az a lány volt, aki az első munka során épphogy betöltötte a 14. életévét. Ő többek közt egy francia üzletember ágyában is kikötött.

Valamennyi lány Répás Lajos közvetítésével ismerkedett meg a férfiakkal. A bíróságon mindenki másképp nevezte a szexet. Volt, aki diszkrét együttlétként, más szórakoztatásként emlegette, ami közös volt, hogy az ügyfelek busásan fizettek érte. Egy szőke lány Székesfehérvárra utazott, ott egy lakásban két horvát nemzetiségű focista várt rá. Az egyórás szexmunkáért 100 ezer forintot fizettek fejenként. Más először vacsorázni ment egy üzletemberrel, majd az ismerkedés a szállodai szobában folytatódott. A következő esetben már vacsora sem volt, csak szex, amiért alkalmanként 120 ezer forintot fizetett az ügyfél.


– Én csak munkát kínáltam a lányoknak, a szex már a saját döntésük volt – védekezett a bíróságon Répás Lajos, aki már a hétvégi szépségversenye selejtezőjére készül. A szépségguru korábban a Lokálnak elmondta, hogy manapság is kérik nehéz-sorsú lányok a segítségét.

– Pénzt most már nem kérek a lányoktól, egyszerűen lebarterezem. Például megbeszélem velük, hogy három kuncsaft után hozzám is eljönnek egy körre. Nem kényszerítem őket semmire, örülnek a lehetőségnek, és hálásak nekem – mondta a kerítéssel és kitartottsággal vádolt férfi, aki szombaton már 21. alkalommal rendezi meg szépségversenyét, a Miss Hungaryt.

Kapcsolódó Cikkek