EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Belföld

7 ok, ami miatt a világ megérett a pusztulásra

Naponta találkozunk olyan hírekkel, amik igazolják a címben tett állítást. A Lokál összegyűjtötte a legdurvábbakat: íme egy válogatás Thomas, a gőzmozdony “menekült barátjától”, a kutyaként élő transzvesztita férfin keresztül egészen a pedofilokat mentegető gondaltokig.

1. Menekült, hajléktalan mozdony


A 21. század megérkezik Sodor szigetére – örvendezett nemrég a Soros Györy által is pénzelt 444.hu azután, hogy a Thomas, a gőzmozdony című népszerű rajfilmsorozatban megjelenik egy új karakter. Nia, a gőzmozdony nem csupán nő és fekete, hanem hajléktalan és menekült is. A beszámoló szerint mindez az ENSZ ajánlásával valósult meg. Az ötletgazda szerint “így a kisgyerekekkel is megismertethetik a menekült fogalmát anélkül, hogy menekültnek kellene nevezni. Ahogy azt is, hogy még olyan is a szomszédunk és a barátunk lehet, aki más, mint mi.”

Ugye, milyen csodálatos? Érdekesség egyébként, hogy a liberálisok mindig csak akkor követelnek “ideológiailag és politikailag semleges” oktatást a kisgyermekek számára, amikor például a nemzeti identitásról vagy a keresztény kultúráról van szó. Ha a haladó, liberális, migránssimogató agymosást már egészen kicsi korban szeretnék terjeszteni azzal semmi gond. A hír kapcsán a 888.hu megjegyzi, hogy a Thomas, a gőzmozdony nem először esik áldozatául a politikai korrektség hazug mítoszának.


– Korábban egy karácsonyi részt cenzúráztak, később pedig kiírták a sorozat egyik főszereplőjét, a kövér ellenőrt is, hiszen ma már az sem számít elfogadhatónak a liberális véleményterrorban, ha egy kövér embert kövérnek nevezünk – írta a portál.

2. Kutyaként él a transznemű  férfi

– Az egész életét szerepjátékként éli le, pontosabban egy kutyaként a 30 éves Tony McGinn, aki ehhez egy új nevet is vett fel a Vasemberre, Tony Starkra célozva, Tony Barknak (Ugató Tóni) nevezi magát – számolt be a szintén örömteli hírről a 24.hu.

A transznemű Tonynak “gazdája” is akad, Andrew szerint jó dolog, ha valaki ki tudja élni a kreativitását és a képzeletének határait is fel tudja fedezni. A pár 2009 óta él együtt, amihez ezúton is gratulálunk!

3. Vizelj Trumpra!

– Néhány New York-i közterületen mini Trump-szobrokat helyeztek el azzal a céllal, hogy az arra járó kutyák le tudják vizelni őket – szúrta ki a PestiSrácok.

“Nem kell összeadni kettőt meg kettőt ahhoz, hogy észrevegyük, ez egy apró tiltakozás Trump ellen” – nyilatkozta az alkotásokat létrehozó “művész”.

Ezek után nincs is további kérdésünk, az alkotónak pedig további sportsikereket kívánunk, hasonlóan elmés és színvonalas alkotások létrehozásához, persze kizárólag az elfogadás jegyében!

4. A transzszexuális és a muszlim kozmetikus esete

– Egy kanadai transzszexuális azért perelt be egy szépségszalont, mert az ott dolgozó muszlim vallású nő – aki csak női testeket érinthet – nem volt hajlandó a férfi nemi szervvel is rendelkező kuncsafton a gyantázást elvégezni – írta még májusban a 888.hu.

Irigylem a problémádat! – mondaná erre az egyszeri ember és valóban. De lássuk az izgalmas részleteket!

A transznemű nő a bíróságon benyújtott panasza szerint 50 000 kanadai dollár kártérítést követel a Mad Wax nevű windsori szépségszalontól az emberi méltóságának megsértése miatt. A szépségszalon azért tagadta meg a transzszexuális kuncsaft kiszolgálását, mivel az üzletben dolgozó, gyantázással foglalkozó nő muszlim vallású volt, aki ezért a munkája során csak a nők testéhez hajlandó hozzáérni. Megszólalt az ügyben a szépségszalon tulajdonosa is, aki szerint a mostani vitatott esetben érdekes módon éppen az okozta a gondot, hogy a cég mindenkinek a szabadságjogait kiemelten tiszteletben tartja.

Ilyen tehát a liberálisok által megálmodott szép, új világ!

5. Han Solo haverja pánszexuális

A liberális agymosás egyik fészke egyértelműen Hollywood, ahol mindent bevetnek saját világképük népszerűsítése érdekében. Az egyik legnagyobb visszhangot kiváltó húzása az volt a Disney-nek, hogy a Csillagok háborúja egyik előzménytörténetét bemutató Han Solo filmben, a pilóta barátja Lando Calrissian pánszexuális lesz.

A pánszexualis egy olyan személy, aki bármelyik nemmel és bármilyen fajjal – de akár robotokkal is – szívesen létesít szexuális kapcsolatot.

A Csillagok háborúja univerzumban egyébként eddig nem játszott különösebben fontos szerepet a szexualitás, de az elfogadás jegyében nyilván ezen is változtatni kellett.

6. Kiskorú nemváltók Svédországban

– Soha ennyi kiskorú által beadott nemváltó kérelmet nem dolgoztak fel eddig Svédországban – írta a 888.hu.

“Amit tulajdonképpen nyújtani tudunk az nem más, mint hogy mesterségesen, injekciók formájában lelassítjuk a pubertáskorban jelentkező nemi jegyek változását. Indokolt esetekben hormonkezelést is alkalmazunk” – nyilatkozta Camilla Ernstsson klinikai professzor.

Mint ismert, Svédországban igencsak komoly teret biztosítanak a genderlobbinak: nemcsak transzvesztitákról és nemet váltott szereplőkről szóló gyermekmesék bukkantak fel egyes tanintézményekben, hanem általánossá vált a gendersemleges vécék és öltözők megjelenése is.

7. Sajnáljuk a pedofilokat!

Egy új jelenségre hívta fel a figyelmet a nyáron a Figyelő. Egy nézet szerint ugyanis a pedofília nem bűn, hanem betegség és a világnak megértőbbnek kellene mutatkoznia a gyermekeket meggyalázó pedofilokkal szemben

“A pedofília “hívei” a befogadó LMBTQ-mozgalom szárnyai alatt szeretnék legalizálni aberrációjukat, új nevet is kapna, mint egyfajta diagnózis:  MAP-nek hívnák, az angol minor attracted persons kifejezés rövidítéseként. A mozgalom már zászlót is kreált magának, szivárványos ez is. A céljuk, hogy csökkentsék a pedofília stigmatizációját úgy, hogy egy marginális és félretértett kisebbségnek állítsák be azokat, akik gyerekekhez vonzódnak szexuálisan.

Ennek alátámasztására a honlapjaik olyan “megható” történeteket mutatnak be, ahol a pedofíloknak a népharag miatt öngyilkos gondolataik lettek, de olyan esetről is beszámolnak, mennyire sértve érezte magát egy pedofil, amikor azzal utasította el a kezelését egy pszichiáter, hogy nem foglalkozik bűnözőkkel.

A múlt hónapban a würzburgi egyetem egyik kutatója, Mirjam Heine úgy érvelt egy TEDx előadásban, hogy a pedofíliára úgy kell tekinteni, mint a heteroszexualitásra, mindkettő normális szexuális orientáció. A kutató szerint el kell fogadni, hogy a pedofília szexuális preferencia, gondolat, érzés, nem pedig cselekvés. Úgy fogalmazott: “meg kell különböztetni a gyermekek szexuális zaklatását és a pedofíliát. Nem szabad fokoznunk a pedofilok szenvedését azzal, hogy kizárjuk őket, azzal hibáztatva és gúnyolva őket.”

Nem nehéz észrevenni, hogy megkezdődött egyfajta puhítása a normális többségnek. Egyre nagyobb támogatás kapnak azok a szégyenletes elképzelések, hogy a pedofíliát legalizálják, tünetnek vagy betegségnek állítsák be, és ezzel mentsék fel a felelősség alól a bűnözőket a kategórikus tiltás helyett” – írta a lap.

Kapcsolódó Cikkek