2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Nagykanizsa

79 éves asszony az áldozat

Tolatás közben halálra gázolt egy idős asszonyt egy csomagszállító teherautó Sormáson. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy egy családi ház előtt, az úttest szélén parkolt a csomagszállító furgon. Amikor tolatni kezdett, egyelőre ismeretlen körülmények között elütötte a mögötte haladó idős gyalogost. A 79 éves asszony olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta. A baleset környékét a helyszínelés idejére lezárták.


A tragédia híre megrázta a sormásiakat (Fotó: Kanizsa Médiaház)

A Lokál Extra a falubeliektől úgy értesült, hogy az asszony halálát nem közvetlenül az ütközés okozta, a tolató furgon ugyanis „csak” elsodorta, ám a nő nagyon szerencsétlenül, a betonjárdára esett. A helyiek szerint a dobozos autó sofőrje valószínűleg nem láthatta az asszonyt a kocsi mögött, amikor elindult. Hogy az áldozat miért volt a kocsi mögött, azt mindenki csak találgatja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.