2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb Nagykanizsa

79 éves asszony az áldozat

Tolatás közben halálra gázolt egy idős asszonyt egy csomagszállító teherautó Sormáson. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy egy családi ház előtt, az úttest szélén parkolt a csomagszállító furgon. Amikor tolatni kezdett, egyelőre ismeretlen körülmények között elütötte a mögötte haladó idős gyalogost. A 79 éves asszony olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta. A baleset környékét a helyszínelés idejére lezárták.


A tragédia híre megrázta a sormásiakat (Fotó: Kanizsa Médiaház)

A Lokál Extra a falubeliektől úgy értesült, hogy az asszony halálát nem közvetlenül az ütközés okozta, a tolató furgon ugyanis „csak” elsodorta, ám a nő nagyon szerencsétlenül, a betonjárdára esett. A helyiek szerint a dobozos autó sofőrje valószínűleg nem láthatta az asszonyt a kocsi mögött, amikor elindult. Hogy az áldozat miért volt a kocsi mögött, azt mindenki csak találgatja.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.