EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Nagykanizsa

79 éves asszony az áldozat

Tolatás közben halálra gázolt egy idős asszonyt egy csomagszállító teherautó Sormáson. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy egy családi ház előtt, az úttest szélén parkolt a csomagszállító furgon. Amikor tolatni kezdett, egyelőre ismeretlen körülmények között elütötte a mögötte haladó idős gyalogost. A 79 éves asszony olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta. A baleset környékét a helyszínelés idejére lezárták.


A tragédia híre megrázta a sormásiakat (Fotó: Kanizsa Médiaház)

A Lokál Extra a falubeliektől úgy értesült, hogy az asszony halálát nem közvetlenül az ütközés okozta, a tolató furgon ugyanis „csak” elsodorta, ám a nő nagyon szerencsétlenül, a betonjárdára esett. A helyiek szerint a dobozos autó sofőrje valószínűleg nem láthatta az asszonyt a kocsi mögött, amikor elindult. Hogy az áldozat miért volt a kocsi mögött, azt mindenki csak találgatja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.