EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Egyéb Nagykanizsa

79 éves asszony az áldozat

Tolatás közben halálra gázolt egy idős asszonyt egy csomagszállító teherautó Sormáson. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy egy családi ház előtt, az úttest szélén parkolt a csomagszállító furgon. Amikor tolatni kezdett, egyelőre ismeretlen körülmények között elütötte a mögötte haladó idős gyalogost. A 79 éves asszony olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta. A baleset környékét a helyszínelés idejére lezárták.


A tragédia híre megrázta a sormásiakat (Fotó: Kanizsa Médiaház)

A Lokál Extra a falubeliektől úgy értesült, hogy az asszony halálát nem közvetlenül az ütközés okozta, a tolató furgon ugyanis „csak” elsodorta, ám a nő nagyon szerencsétlenül, a betonjárdára esett. A helyiek szerint a dobozos autó sofőrje valószínűleg nem láthatta az asszonyt a kocsi mögött, amikor elindult. Hogy az áldozat miért volt a kocsi mögött, azt mindenki csak találgatja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kosárlabda két keréken

  Kosárlabda két keréken

  Sportolni jó, a mozgás, a versenyzés fontos, segít egészségesen élni, önbecsülést, önbizalmat ad, az ép és mozgásában korlátozott embereknek egyaránt.

 • Átmeneti búcsú a Népligettől

  Átmeneti búcsú a Népligettől

  Hornyák Dóra a hétvégi, Vipers Kristiansand elleni mérkőzés után hosszú ideig nem lép pályára a ferencvárosi kézilabdacsapatban.

 • Kis ember nagy gonddal jár

  Kis ember nagy gonddal jár

  Vidám közösségfejlesztő tréning, vetítéssel, zenével közel másfél órában, Dombóvári Istvánnal.