EUR: 345,16 Ft
CHF: 320,98 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Egyéb Nagykanizsa

79 éves asszony az áldozat

Tolatás közben halálra gázolt egy idős asszonyt egy csomagszállító teherautó Sormáson. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy egy családi ház előtt, az úttest szélén parkolt a csomagszállító furgon. Amikor tolatni kezdett, egyelőre ismeretlen körülmények között elütötte a mögötte haladó idős gyalogost. A 79 éves asszony olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta. A baleset környékét a helyszínelés idejére lezárták.


A tragédia híre megrázta a sormásiakat (Fotó: Kanizsa Médiaház)

A Lokál Extra a falubeliektől úgy értesült, hogy az asszony halálát nem közvetlenül az ütközés okozta, a tolató furgon ugyanis „csak” elsodorta, ám a nő nagyon szerencsétlenül, a betonjárdára esett. A helyiek szerint a dobozos autó sofőrje valószínűleg nem láthatta az asszonyt a kocsi mögött, amikor elindult. Hogy az áldozat miért volt a kocsi mögött, azt mindenki csak találgatja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.