2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Kecskemét

95. születésnapján köszöntötték

Dupla ünnepet ült Szűcs Imréné, hiszen október 15-én töltötte be 95. életévét, ami pont Teréz napra esik. A szépkorú Terike nénit Mák Kornél alpolgármester és Engert Jakabné önkormányzati képviselő köszöntötte otthonában.

Szűcs Imrénének Engert Jakabné is személyesen gratulált

A születésnapra eső névnapról Terike néni csak annyit mondott mosolyogva: – A névnap még rendben, de a születésnapból már elég sok! A köszöntésre érkezők az állítás második felével nem értettek egyet, a lépcsőházban eléjük siető csillogó szemű hölgy ugyanis rendkívül fiatalos, akár 25 évet is letagadhatna.


– Azt szoktam mondani, nem baj, ha fáj, csak az eszem maradjon meg a szezon végéig – mondta Terike néni, majd hozzátette, nem igazán jár rendezvényekre, de most elmegy a Városi Idősek Napjára két barátnőjével, akikkel mindig együtt szoktak sétálgatni esténként a háztömb körül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.