2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Egyéb Kecskemét

95. születésnapján köszöntötték

Dupla ünnepet ült Szűcs Imréné, hiszen október 15-én töltötte be 95. életévét, ami pont Teréz napra esik. A szépkorú Terike nénit Mák Kornél alpolgármester és Engert Jakabné önkormányzati képviselő köszöntötte otthonában.

Szűcs Imrénének Engert Jakabné is személyesen gratulált

A születésnapra eső névnapról Terike néni csak annyit mondott mosolyogva: – A névnap még rendben, de a születésnapból már elég sok! A köszöntésre érkezők az állítás második felével nem értettek egyet, a lépcsőházban eléjük siető csillogó szemű hölgy ugyanis rendkívül fiatalos, akár 25 évet is letagadhatna.


– Azt szoktam mondani, nem baj, ha fáj, csak az eszem maradjon meg a szezon végéig – mondta Terike néni, majd hozzátette, nem igazán jár rendezvényekre, de most elmegy a Városi Idősek Napjára két barátnőjével, akikkel mindig együtt szoktak sétálgatni esténként a háztömb körül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

  • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

    40 zsák szemetet gyűjtöttek

    A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…