EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Kecskemét

95. születésnapján köszöntötték

Dupla ünnepet ült Szűcs Imréné, hiszen október 15-én töltötte be 95. életévét, ami pont Teréz napra esik. A szépkorú Terike nénit Mák Kornél alpolgármester és Engert Jakabné önkormányzati képviselő köszöntötte otthonában.

Szűcs Imrénének Engert Jakabné is személyesen gratulált

A születésnapra eső névnapról Terike néni csak annyit mondott mosolyogva: – A névnap még rendben, de a születésnapból már elég sok! A köszöntésre érkezők az állítás második felével nem értettek egyet, a lépcsőházban eléjük siető csillogó szemű hölgy ugyanis rendkívül fiatalos, akár 25 évet is letagadhatna.


– Azt szoktam mondani, nem baj, ha fáj, csak az eszem maradjon meg a szezon végéig – mondta Terike néni, majd hozzátette, nem igazán jár rendezvényekre, de most elmegy a Városi Idősek Napjára két barátnőjével, akikkel mindig együtt szoktak sétálgatni esténként a háztömb körül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.