2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Kecskemét

95. születésnapján köszöntötték

Dupla ünnepet ült Szűcs Imréné, hiszen október 15-én töltötte be 95. életévét, ami pont Teréz napra esik. A szépkorú Terike nénit Mák Kornél alpolgármester és Engert Jakabné önkormányzati képviselő köszöntötte otthonában.

Szűcs Imrénének Engert Jakabné is személyesen gratulált

A születésnapra eső névnapról Terike néni csak annyit mondott mosolyogva: – A névnap még rendben, de a születésnapból már elég sok! A köszöntésre érkezők az állítás második felével nem értettek egyet, a lépcsőházban eléjük siető csillogó szemű hölgy ugyanis rendkívül fiatalos, akár 25 évet is letagadhatna.


– Azt szoktam mondani, nem baj, ha fáj, csak az eszem maradjon meg a szezon végéig – mondta Terike néni, majd hozzátette, nem igazán jár rendezvényekre, de most elmegy a Városi Idősek Napjára két barátnőjével, akikkel mindig együtt szoktak sétálgatni esténként a háztömb körül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.