2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

A bíró előtt kínálta a drogot a haverjának

Lopás miatt kellett a debreceni bíróság elé állnia egy vádlottnak, aki a bíró és az őrök előtt, az idézés papírjába csomagolva akart drogot adni előzetesben ülő társának.

Nem kizárt, hogy így akarta barátját ellátni egy kis szerrel a rácsok mögött, ám amikor a vádlottak padján megpróbálta átadni a drogot, a háta mögött helyet foglaló őr kiszúrta, így a pofátlan akció meghiúsult. A tárgyalást félbeszakították, az illegális anyagot pedig lefoglalták. A balek vádlott akciója most négy hónap fogházbüntetést, egy év közügyektől eltiltást ért, és további 160 ezer forintos bűnügyi költség megfizetésére kötelezték.

Kapcsolódó Cikkek

  • Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Nyugat-európai lapok támadják hazánkat Nikola Gruevszki volt Macedón kormányfő magyarországi tartózkodása miatt, miközben Belgiumban pihen Carles Puigdemont, a lázadás és hűtlen kezelés miatt körözött katalán elnök, Francaiország ad búvóhelyet Sebastien Avajon kokaincsempészetért elítélt benine-i elnökjelöltnek, míg Németországban több mint ezer török diplomata kért menedéket.

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.