EUR: 330,93 Ft
CHF: 302,37 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld

A Fidesz továbbra is tenni fog azért, hogy kevesebb ember éljen szegénységben!

A szegénység elleni küzdelem világnapja minden politikai szerveződés számára felszólítás: nem adhatjuk fel, nem veszíthetjük szem elől a célt, hogy minél kevesebb embertársunkat sújtsa a nélkülözés terhe – olvasható a Fidesz közleményében.

A KDNP a családok pártja, ezért politikai törekvéseink középpontjában a magyar emberek, családok, közösségek boldogulása áll. Tevékenységünk továbbra is azt célozza, hogy olyan élhető környezetet biztosítsunk polgáraink számára, amely lehetővé teszi kiteljesedésüket, terveik megvalósítását. A következetes és átgondolt gazdasági irányításnak köszönhetően ma rég nem látott mértékben növekednek a reálbérek és a háztartások megtakarításai, ugyanakkor csökken a munkanélküliség és a kilátástalanságban élők száma.


Nekünk, kereszténydemokratáknak elsődleges szempontunk az emberi méltóság tiszteletben tartása, amellyel együtt járnak a méltó életkörülmények megteremtésére irányuló erőfeszítéseink. Bízunk abban és tenni fogunk továbbra is azért, hogy egyre kevesebb ember éljen szegénységben – árulta el az egyik legfontosabbnak tartott feladatát a párt közleményében.

Kapcsolódó Cikkek