2019. április 26., péntek
Ervin

Belföld

A Fidesz továbbra is tenni fog azért, hogy kevesebb ember éljen szegénységben!

A szegénység elleni küzdelem világnapja minden politikai szerveződés számára felszólítás: nem adhatjuk fel, nem veszíthetjük szem elől a célt, hogy minél kevesebb embertársunkat sújtsa a nélkülözés terhe – olvasható a Fidesz közleményében.

A KDNP a családok pártja, ezért politikai törekvéseink középpontjában a magyar emberek, családok, közösségek boldogulása áll. Tevékenységünk továbbra is azt célozza, hogy olyan élhető környezetet biztosítsunk polgáraink számára, amely lehetővé teszi kiteljesedésüket, terveik megvalósítását. A következetes és átgondolt gazdasági irányításnak köszönhetően ma rég nem látott mértékben növekednek a reálbérek és a háztartások megtakarításai, ugyanakkor csökken a munkanélküliség és a kilátástalanságban élők száma.


Nekünk, kereszténydemokratáknak elsődleges szempontunk az emberi méltóság tiszteletben tartása, amellyel együtt járnak a méltó életkörülmények megteremtésére irányuló erőfeszítéseink. Bízunk abban és tenni fogunk továbbra is azért, hogy egyre kevesebb ember éljen szegénységben – árulta el az egyik legfontosabbnak tartott feladatát a párt közleményében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ennyit kapott a három áldozatot követelő balesetet okozó férfi

  Ennyit kapott a három áldozatot követelő balesetet okozó férfi

  Jogerősen 2 év 10 hónap fogházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Debreceni Törvényszék pénteken azt a férfit, aki három halálos áldozatot követelő közúti balesetet okozott 2017 októberében Debrecenben, a 4-es főút elkerülő szakaszán – közölte a törvényszék szóvivője az MTI-vel.

 • ITM-államtitkár: A magyarok világszínvonalú alkotásokra képesek

  ITM-államtitkár: A magyarok világszínvonalú alkotásokra képesek

  A magyarok világszínvonalú alkotásokra képesek, “ott vannak a szeren”, a sportinnovációban éppúgy, mint a nemzetközi szinten is versenyképes egészségügyi innovatív vállalkozások mezőnyében – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára pénteken a szellemi tulajdon világnapján, a Millenniumi díjak átadásán.

 • A magyar pénzügy-számviteli környezet versenyelőny a magyar gazdaság számára

  A magyar pénzügy-számviteli környezet versenyelőny a magyar gazdaság számára

  A magyar pénzügyi-számviteli környezet versenyelőny a magyar gazdaság számára, ennek kiaknázásához azonban elengedhetetlenek a jól képzett pénzügyi-számviteli szakemberek, a jövő az ő kezükben van – mondta a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára pénteken, az országos pénzügyi szakmai tanulmányi verseny ünnepélyes eredményhirdetésén.