EUR: 319,31 Ft
CHF: 281,74 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

A Jóbarátok sztárját bolti lopáson kapták? – Videó!

Mielőtt mindenki a fejét csóválva szörnyülködni kezdene, szeretnénk az elején leszögezni, hogy David Schwimmernek semmi köze a bolti rabláshoz, csupán csak a biztonsági kamera felvételén szereplő elkövető a megtévesztésig hasonlít a Jóbarátok sztárjára. Ez persze a rendőröknek is feltűnt.

Szinte futótűzként terjedt az interneten egy az angliai Blackpool rendőrség által megosztott fotó, amin egy bolti lopással gyanúsított férfi látható. Ebben még semmi különleges nincs, ám miután megnézzük a képet, jól látható, hogy a rabló, aki egy tálca sörrel a kezében távozik egy üzletből, kiköpött mása annak a David Schwimmernek, akit a legtöbben a Jóbarátok című sorozat Ross Gellereként ismerhetnek.


Az eset után a színésznek helyén volt a humorérzéke és tovább vitte a történetet úgy, hogy hivatalos Twitter-oldalára feltöltött egy videót, amin egy tálca sörrel az ölében meglép egy élelmiszerüzletből éppen úgy, mint a körözött személy.

A színész bejegyzéshez a következőket írta:

„Esküszöm biztosurak, hogy nem én voltam! Mint ahogyan azt látják, az eset alatt én New Yorkban tartózkodtam.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.