EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

A Jóbarátok sztárját bolti lopáson kapták? – Videó!

Mielőtt mindenki a fejét csóválva szörnyülködni kezdene, szeretnénk az elején leszögezni, hogy David Schwimmernek semmi köze a bolti rabláshoz, csupán csak a biztonsági kamera felvételén szereplő elkövető a megtévesztésig hasonlít a Jóbarátok sztárjára. Ez persze a rendőröknek is feltűnt.

Szinte futótűzként terjedt az interneten egy az angliai Blackpool rendőrség által megosztott fotó, amin egy bolti lopással gyanúsított férfi látható. Ebben még semmi különleges nincs, ám miután megnézzük a képet, jól látható, hogy a rabló, aki egy tálca sörrel a kezében távozik egy üzletből, kiköpött mása annak a David Schwimmernek, akit a legtöbben a Jóbarátok című sorozat Ross Gellereként ismerhetnek.


Az eset után a színésznek helyén volt a humorérzéke és tovább vitte a történetet úgy, hogy hivatalos Twitter-oldalára feltöltött egy videót, amin egy tálca sörrel az ölében meglép egy élelmiszerüzletből éppen úgy, mint a körözött személy.

A színész bejegyzéshez a következőket írta:

„Esküszöm biztosurak, hogy nem én voltam! Mint ahogyan azt látják, az eset alatt én New Yorkban tartózkodtam.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.