2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

A Jóbarátok sztárját bolti lopáson kapták? – Videó!

Mielőtt mindenki a fejét csóválva szörnyülködni kezdene, szeretnénk az elején leszögezni, hogy David Schwimmernek semmi köze a bolti rabláshoz, csupán csak a biztonsági kamera felvételén szereplő elkövető a megtévesztésig hasonlít a Jóbarátok sztárjára. Ez persze a rendőröknek is feltűnt.

Szinte futótűzként terjedt az interneten egy az angliai Blackpool rendőrség által megosztott fotó, amin egy bolti lopással gyanúsított férfi látható. Ebben még semmi különleges nincs, ám miután megnézzük a képet, jól látható, hogy a rabló, aki egy tálca sörrel a kezében távozik egy üzletből, kiköpött mása annak a David Schwimmernek, akit a legtöbben a Jóbarátok című sorozat Ross Gellereként ismerhetnek.


Az eset után a színésznek helyén volt a humorérzéke és tovább vitte a történetet úgy, hogy hivatalos Twitter-oldalára feltöltött egy videót, amin egy tálca sörrel az ölében meglép egy élelmiszerüzletből éppen úgy, mint a körözött személy.

A színész bejegyzéshez a következőket írta:

„Esküszöm biztosurak, hogy nem én voltam! Mint ahogyan azt látják, az eset alatt én New Yorkban tartózkodtam.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.