EUR: 321,93 Ft
CHF: 283,13 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

A Jóbarátok sztárját bolti lopáson kapták? – Videó!

Mielőtt mindenki a fejét csóválva szörnyülködni kezdene, szeretnénk az elején leszögezni, hogy David Schwimmernek semmi köze a bolti rabláshoz, csupán csak a biztonsági kamera felvételén szereplő elkövető a megtévesztésig hasonlít a Jóbarátok sztárjára. Ez persze a rendőröknek is feltűnt.

Szinte futótűzként terjedt az interneten egy az angliai Blackpool rendőrség által megosztott fotó, amin egy bolti lopással gyanúsított férfi látható. Ebben még semmi különleges nincs, ám miután megnézzük a képet, jól látható, hogy a rabló, aki egy tálca sörrel a kezében távozik egy üzletből, kiköpött mása annak a David Schwimmernek, akit a legtöbben a Jóbarátok című sorozat Ross Gellereként ismerhetnek.


Az eset után a színésznek helyén volt a humorérzéke és tovább vitte a történetet úgy, hogy hivatalos Twitter-oldalára feltöltött egy videót, amin egy tálca sörrel az ölében meglép egy élelmiszerüzletből éppen úgy, mint a körözött személy.

A színész bejegyzéshez a következőket írta:

„Esküszöm biztosurak, hogy nem én voltam! Mint ahogyan azt látják, az eset alatt én New Yorkban tartózkodtam.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Luis Fonsi ismét tarol

  Luis Fonsi ismét tarol

  Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

 • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

 • Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.