EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb IV.kerület

A kupagyőztesből erősítettek a lilák

Erősödik az Újpest röplabdacsapata, hiszen a venezuelai Nelmaira Valdez úgy döntött, négy év nyíregyházi játék után a Megyeri útra „költözik”.

Valdez Nelmaira Nyíregyházáról igazolt az Újpestbe (fotó:utevolley.hu)

Valdez 2014-ben mutatkozott be a nyírségieknél, majd rövid időn belül a csapat egyik meghatározó játékosa lett, tavaly például az ő vezetésével nyert Magyar Kupát a nyírségi csapat.
– Nagyon izgatott vagyok, hogy az UTE-ban játszhatok, és – akárcsak az előző csapatomban – itt is szeretném kihozni magamból a legjobbat mind az edzéseken, mind a mérkőzések alatt – nyilatkozta a játékos az utevolley.hu oldalon.


– Az elmúlt négy év szép emlék marad számomra, de lezártam azt a fejeztet, és nyitottam egy újat, amelyben tiszta lappal indulok. Bízom benne, hogy még nagyobb sikereket tudok majd elérni, mint eddig, és elmondhatom, sikerült minden téren fejlődnöm.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.