2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

A kutya sem kíváncsi Gálvölgyi Jánosra

Nem politikai okok miatt marad el Gálvölgyi János kaposvári előadása – bár az ellenzéki média ezt a látszatot szerette volna kelteni. A valóság prózai: gyakorlatilag senki sem volt kíváncsi a Heti Hetes egykori sztárjára.

Két napja a művész felesége, Judit tette közzé egy Facebook-bejegyzésben, hogy a fenti az előadást a megrendelő művelődési ház váratlanul lemondta. A Szivárvány Kultúrpalotába hirdetett esemény lemondása beindította a baloldali hazugsággyárak – 444.hu, Magyar Narancs, Index stb. – fantáziáját, és azonnal politikai felhangot adtak az esetnek, azt fantáziálva, hogy Gálvölgyit véleménye miatt üldözik és „tiltják le”.


– A korábbiakhoz hasonló módon hirdettük meg az előadást, ennek ellenére kevés, mintegy tíz jegy kelt el – közölte a 24.hu-val a Szivárvány Kultúrpalota. Tehát a művész úr nem üldöztetésnek van kitéve, egyszerűen a kutya sem kíváncsi rá.

Jellemző az ellenzékiekre, hogy sokan a korrekt magyarázat után is túltolták a hülyeségbiciklit: a Gyurcsány Ferenc DK-jához erősen köthető Nyugatifény például megjegyzi: „A kommentelők többsége finoman szólva fenntartásokkal kezeli az intézmény magyarázatát.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA illetékesei megadták a hivatalos hozzájárulást ahhoz, hogy űrszondát küldjenek néhány év múlva a Jupiter Európé nevű holdjára, a jégkéreg borította holdat a lehető legnagyobb részletességgel akarják feltárni az amerikai űrkutatási hivatal tudósai.