EUR: 317,97 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

A kutya sem kíváncsi Gálvölgyi Jánosra

Nem politikai okok miatt marad el Gálvölgyi János kaposvári előadása – bár az ellenzéki média ezt a látszatot szerette volna kelteni. A valóság prózai: gyakorlatilag senki sem volt kíváncsi a Heti Hetes egykori sztárjára.

Két napja a művész felesége, Judit tette közzé egy Facebook-bejegyzésben, hogy a fenti az előadást a megrendelő művelődési ház váratlanul lemondta. A Szivárvány Kultúrpalotába hirdetett esemény lemondása beindította a baloldali hazugsággyárak – 444.hu, Magyar Narancs, Index stb. – fantáziáját, és azonnal politikai felhangot adtak az esetnek, azt fantáziálva, hogy Gálvölgyit véleménye miatt üldözik és „tiltják le”.


– A korábbiakhoz hasonló módon hirdettük meg az előadást, ennek ellenére kevés, mintegy tíz jegy kelt el – közölte a 24.hu-val a Szivárvány Kultúrpalota. Tehát a művész úr nem üldöztetésnek van kitéve, egyszerűen a kutya sem kíváncsi rá.

Jellemző az ellenzékiekre, hogy sokan a korrekt magyarázat után is túltolták a hülyeségbiciklit: a Gyurcsány Ferenc DK-jához erősen köthető Nyugatifény például megjegyzi: „A kommentelők többsége finoman szólva fenntartásokkal kezeli az intézmény magyarázatát.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.