EUR: 314,25 Ft
CHF: 277,39 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Egyéb Kecskemét

A méltóság léggömbjei

Az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány kilencedik alkalommal ültetett nárciszokat és engedett a magasba léggömböket az emberi méltóság és tisztelet, az elfogadás jegyében. A dr. Fáy Tamásné vezetésével működő alapítvány több mint 25 éve végzi a gyógyíthatatlan rákbetegek teljes körű gondozását. Magas szintű orvosi, pszichológiai és szakápolási ellátást nyújt a betegeknek, hozzásegítve őket ahhoz, emberi méltóságukat az utolsó pillanatig megőrizhessék. A Méltóság Mezején megrendezett esemény idén Kecskemét 650 éves évfordulójához kapcsolódott.

Nárcisz ültetés

Kapcsolódó Cikkek

 • Termékeny tavasz az állatkertben

  Termékeny tavasz az állatkertben

  Utódokat nevelnek a tanyaházi juhok, megszülettek az első kecskegidák, és a kengurukölyök is rendszeresen kidugja fejét anyja erszényéből.

 • Teljesen megújul a Sas út

  Teljesen megújul a Sas út

  A beruházás alapján 780 méteres szakasz újul meg, emellett 830 méter hosszú kerékpárút épül, amely csatlakozik az észak-déli hálózatba.

 • Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Ormos Zsuzsanna pedagógus, képzőművész kapta Hódmezővásárhely önkormányzatának Pro Urbe-díját. Az elismerést teljes egyetértésben ítélte oda a kitüntetett négy évtizeden át zajló munkájáért a város vezetése és a képviselő-testület.