2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

A migrációs politikájának köszönhetően csökken Merkel népszerűsége

Pócza István, a Századvég vezető kutatója szerint Angela Merkel német kancellár csökkenő népszerűségének főleg a migrációs politikája az oka.

A szakértő hétfőn az M1 aktuális csatornán arra is kitért: a német kormánykoalíción belüli vita miatt is egyre kevésbé bíznak meg az emberek a vezető politikusokban. A befektetők pedig a dízelbotrány miatt távolodtak el.


Azt mondta, az Alternatíva Németországnak (AfD) támogatottságát tekintve a második helyre lépett, ez pedig “piros jelzés” Angela Merkelnek és a többi vezető politikusnak, hogy változtatniuk kell.

Nem véletlen az sem, hogy leváltották a frakcióvezetőt, aki Angela Merkel bizalmasa volt – hangsúlyozta Pócza István.


Megjegyezte: a hagyományos pártok körében zavar mutatkozik, küzdenek, hogy megtartsák választóikat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.