EUR: 356,31 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Egyéb Hódmezővásárhely

A mozgás szeretetét hozták el az őszbe

Nyárzáró sportdélutánnak indult, de inkább őszköszöntő rendezvénybe csapott át a Szeretem Vásárhelyt Egyesület legújabb kezdeményezése, ahol több edzésformán vehettek részt a sportolni vágyók.

– A sport, a mozgás egy olyan közösségépítő tevékenység, amely után hiszem, hogy egyetlen lételemünk van, az, hogy derűsen és vidáman éljük a mindennapjainkat – fogalmazott Walterné Böngyik Terézia, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület elnöke, aki hozzátette, hogy az egyesület egyik célkitűzése, hogy újszerű közösségépítésekbe kezdjen.


Szabadon mozogtak a szabadban.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület tagjai közül Juhász Tünde vitte a prímet: teljes erőbedobással vett részt Bagi Mátyás funkcionális tréner úgynevezett hibrid edzésén.

Walterné Böngyik Terézia, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület elnöke

A funkcionális tréner elmondta, hogy a Bese Kata edzővel közösen kitalált új edzésforma lényege, hogy a spinning elemeit ötvözik a funkcionális edzésformával. Ezen belül is volt saját súlyos edzés, súlyzótárcsás mozgás, illetve egy másik különlegesség is megvalósult a sétálóutcán Borsos Nóri vezetésével, mégpedig a JumpingFit-edzés, amikor ugróasztalon végzik a gyakorlatokat.

Bagi Mátyás funkcionális tréner

Emellett a szokásos hétvégi ingyenes edzés is kitelepült a szabadba. Valószínűleg ilyen szabadtéri mozgás utoljára valósulhatott meg ebben az évben, így a vasárnapi tréning egyfajta búcsú is volt a jó időtől.

Kapcsolódó Cikkek