2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Külföld

A nap képe: Ennivaló házikó

Megközelítőleg másfél tonna csokoládét használtak fel annak a háznak az elkészítéséhez, amivel az édes szájú nyaralni vágyók igényeit szeretnék kielégíteni a franciaországi Sèvres városában.

A 18 négyzetméteres házikó falai, a tető, a kandalló, a gardrób, az óra, a csészék, a könyvek, de még a csillár is csokoládéból készült. Ha pedig mindez nem lenne elég az édes élethez, egy teljes egészében fehér csokoládéból készített tó és egy hihetetlen virágágyás is helyet kapott a nyaraló előtt.


Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: ÖsszeFogás

  A nap képe: ÖsszeFogás

  Saype francia-svájci tájművész új földfestményeinek egyikén dolgozik a genfi Grange parkban. A mintegy ötezer négyzetméter pázsitot beborító, 165 méter hosszú és 30 méter széles alkotás természetes, biológiailag lebomló, vízoldékony festőanyagokból készült.

 • Túszul ejtette a lopott BMW

  Túszul ejtette a lopott BMW

  Ügyetlenségének köszönhetően akár két évre és hűvösre kerülhet az a budapesti férfi, aki a szlovákiai Galántán akart elkötni egy BMW-t.

 • Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Elutasítjuk a közösségi források szubjektív, politikai büntetésként alkalmazható úgynevezett jogállamisági feltételekhez kötését, a gazdaságilag, munkahelyteremtés szempontjából jól teljesítő régiók politikai vádak alapján történő büntetését – jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője Strasbourgban, az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában szerdán.