2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

A nemzeti színeken gúnyolódik a Jobbik lakájmédiája

Bár a holokauszttagadás eddig sem állt távol a Jobbiktól, a Trianonon való gúnyolódást eddig elkerülték. Újabban azonban Gyurcsány Ferenc babérjaira tör Vona expártja és annak lakájmédiája, az Alfahír.

Vona Gábor bukott exelnök vloggerkedése nyilván nem szolgáltat kellő mennyiségű témát, ezért bocsátanak szavazásra olyan kérdést oldalukon, hogy miért visel Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke nemzeti színű szalagot a gomblyukába kötve. A válaszlehetőségek közé egy „vidékizés” – e szerint kolbászt rejthet Németh zakója – és egy trianonozás is belefért.


Habár a Jobbik a cukisodás jegyében egyre többször kereste a baloldali megmondóemberek kegyeit – gondoljunk Vona Spinoza-házbeli szereplésére –, eddig Trianon gúnyolása nem volt divat a körükben. Ez inkább Gyurcsány Ferencre és pártjára volt jellemző, akik évek óta uszítanak a határon túli magyarok ellen. Úgy tűnik, a jobbikosok körében a nemzeti jelképek tiszteleténél már fontosabb, hogy belerúghassanak egy kormánypárti politikusba.

Ha így folytatják, hamarosan jöhet a Jobbik–DK közös lista, és mindannyian Gyurcsány tenyeréből esznek majd.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Támogatja a bevándorlást a DK-s

  Támogatja a bevándorlást a DK-s

  A Demokratikus Koalíció (DK) egykori alelnöke Bauer Tamás nem meglepő módon kritizálta a kormány családtámogatási politikáját, sőt közösségi oldalán kifejtette azon pontokat, a nemzeti konzultáció kérdései közül amelyekkel nem ért egyet.

 • 1000 milliárdot kap Budapest

  1000 milliárdot kap Budapest

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is.

 • Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Nagyarányú kormánypárti győzelmet jósolna a brüsszeli Politico, ha Magyarországon most hétvégén tartanák az európai parlamenti választásokat. Az erősen balliberális politikai elemzőportál mandátumbecslése szerint egy most megrendezett választáson a Fidesz-KDNP csaknem 60 százalékos eredménnyel 14 képviselői helyet szerezne meg az EP-ben, miközben a rajtuk kívül bejutó ellenzéki pártok összesen fele annyi, mindössze hét helyet szereznének.